Άμπερ Χερντ: 4,2 εκατ. θαυμαστές του Ντεπ την «έδιωξαν» από το «Aquaman 2»!

18 Μαΐου 2022 21:15

Ο αδυσώπητος δικαστικός αγώνας με τον Τζόνι Ντεπ στοίχισε στην Άμπερ Χερντ την απώλεια του ρόλου της από την ταινία «Aquaman 2»!

Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ εξακολουθούν την άγρια κόντρα τους ενώπιον της αμερικανικής Δικαιοσύνης με συνέπεια να εκτίθεται δημοσίως η προσωπική τους ζωή. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και εκείνος απάντησε καταγγέλοντας συκοφαντική δυσφήμιση.

Μέχρι τώρα, ο Ντεπ είχε δει την καριέρα του να πλήττεται. Οι παραγωγοί των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατέστησαν σαφές ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με κάποιον που κατηγορείται για ξυλοδαρμό. Θα περιμένουν την έκδοση της απόφασης προκειμένου να αποφασίσουν αν θα τον επαναφέρουν. Παράλληλα, έχασε και τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ στην ταινία «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore». Τον αντικατέστησε ο Μαντς Μίκελσεν.

Ωστόσο, πλέον και η Χερντ υφίσταται τις συνέπειες της σφοδρής αντιπαράθεσης με τον Ντεπ. Η 36χρονη βρέθηκε στο στόχαστρο των θαυμαστών του χολιγουντιανού αστέρα, οι οποίοι ανέλαβαν δράση στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, συγκέντρωσαν 4,2 εκατομμύρια υπογραφές ζητώντας την απομάκρυνσή της από το «Aquaman 2». Και με τον τρόπο αυτό «επέβαλαν» την άποψή τους στην παραγωγό εταιρεία «Warner Bros.».

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε η ίδια η Χερντ, λέγοντας: «Με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου και έχω αγωνιστεί για να παραμείνω. Με έχουν αφήσει σε αυτό, απλά δεν ξέρω για πόσο θα είμαι στην πραγματικότητα, στο τέλος. Δεν ξέρω αν θα είμαι καν στο final cut ή για πόσο θα είμαι. Ήταν δύσκολο να μείνω στην ταινία».

Και πρόσθεσε: «Η Warner Bros. δεν ήθελε να με συμπεριλάβει στο σίκουελ της DC ‘Aquaman and the Lost Kingdom’. Μου έδωσαν ένα σενάριο και μερικές άλλες εκδοχές του, στις οποίες είχαν αφαιρέσει σκηνές δράσης, όπου συμμετείχε ο χαρακτήρας μου και ένας άλλος χαρακτήρας. Χωρίς να κάνω περαιτέρω spoil οι δύο χαρακτήρες παλεύουν μεταξύ τους. Έκοψαν βασικά πολύ από τον ρόλο μου».

Αφού… καθαίρεσαν τη Χερντ από την ταινία «Aquaman 2», οι θαυμαστές του Ντεπ προσπαθούν τώρα να τον επαναφέρουν στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Πολλοί έχουν αντιδράσει στην πρόθεση της «Disney» να αντικαταστήσει τον Τζακ Σπάροου και κατά συνέπεια και τον Ντεπ, με τη Μάργκοτ Ρόμπι.

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Sunday Times», ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ παραδέχθηκε τα παραπάνω λέγοντας: «Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Συζητάμε δύο σενάρια για τους ‘Πειρατές’, ένα με αυτήν και ένα χωρίς αυτήν». Παράλληλα, απέκλεισε επιστροφή του Ντεπ, τουλάχιστον στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το… λόμπι του Ντεπ αντέδρασε. Ήδη συγκεντρώθηκαν 670.000 υπογραφές που ζητούν να δουν τον Σπάροου και στη νέα ταινία. Μένει να φανεί αν η «Disney» θα υιοθετήσει την άποψή τους.