Άμπερ Χερντ: «Μεγαλώνει την κόρη της στην Ευρώπη», αναφέρει το «People»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Νοεμβρίου 2022 10:20

Στην Ευρώπη έχει μετακομίσει η ηθοποιός Άμπερ Χερντ αφενός για να ηρεμήσει μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και αφετέρου για να μεγαλώσει απερίσπαστη την 18 μηνών κόρη της.

«Η δίκη ήταν εξαντλητική για εκείνη», αναφέρει το περιοδικό «People», το οποίο επικαλείται πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό, Άμπερ Χερντ. «Της έλειψε το κοριτσάκι της», προσθέτει.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Χερντ «έχει περάσει τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη», την οποία «αγαπά» και ότι η ηθοποιός «είναι σε θέση εκεί να είναι απλώς μαμά».

«Είναι επικεντρωμένη στο να μεγαλώσει την κόρη της», προσθέτει η πηγή.

«Περνάει κάθε μέρα με το κορίτσι της. Κάνουν βόλτες, επισκέπτονται πάρκα και απολαμβάνουν τον οικογενειακό χρόνο. Η Άμπερ είναι μια υπέροχη μαμά».

Πριν από περίπου έναν μήνα είναι γραφτεί πως η Χερντ προσπαθεί να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας ζώντας με ψευδώνυμο σε μια πολυτελή βίλα στη Μαγιόρκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Η 36χρονη ηθοποιός φερόταν να νοικιάζει έπαυλη πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την οικογένεια της Μαρία Αντονία Μουνάρ, πολιτικού που καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση για διαφθορά.

Το ακίνητο, που χτίστηκε το 2020, βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της μικρής αγροτικής πόλης Κόστιξ, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του ισπανικού νησιού.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Χερντ φέρεται να μετακόμισε στη Μαγιόρκα, μαζί με την κόρη της και τη σύντροφό της, κινηματογραφίστρια Μπιάνκα Μπούτι, πριν από λίγους μήνες – αμέσως μετά την ήττα στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ.

Νοίκιασε το ακίνητο με το ψευδώνυμο Μάρθα Τζέιν Κάναρι, πιο γνωστή ως Καλάμιτι Τζέιν, Αμερικανίδα συνοριοφύλακας του 19ου αιώνα.

Μάλιστα, οι ντόπιοι λένε ότι αναγνώρισαν αμέσως το αστέρι του «Aquaman». Ένας καταστηματάρχης, ο Μιγκέλ, είπε στην εφημερίδα «El Mundo» ότι η γυναίκα του «την αναγνώρισε αμέσως», αλλά κανείς δεν είπε τίποτα επειδή οι άνθρωποι στο Κόστιξ, μια πόλη μόλις 1.270 κατοίκων, «δεν ενοχλούν κανέναν».