Άμπερ Χερντ: Πέρασε στην αντεπίθεση, άσκησε έφεση για την απόφαση υπέρ του Ντεπ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουλίου 2022 18:30

Η Άμπερ Χερντ άσκησε έφεση σήμερα κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βιρτζίνιας που αποφάνθηκε ότι δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της, τον Τζόνι Ντεπ, σε ένα άρθρο γνώμης όπου έγραφε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής βίας.

Οι δικηγόροι της διάσημης ηθοποιού Άμπερ Χερντ κατέθεσαν την έφεση στο Εφετείο της Βιρτζίνιας, ζητώντας να ανατραπεί η απόφαση της 1ης Ιουνίου, που δικαίωσε τον χολιγουντιανό αστέρα Τζόνι Ντεπ.

Σε εκείνη τη δίκη, που κράτησε έξι εβδομάδες, οι επτά ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και του επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Χερντ κέρδισε μόνο μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ.

Αφορά σχόλια του δικηγόρου του στην εφημερίδα «Daily Mail». Της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

«Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθη που εμπόδισαν μια δίκαιη ετυμηγορία σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Reuters.

Οι δικηγόροι του Ντεπ δεν απάντησαν αμέσως σε ένα αίτημα του πρακτορείο να σχολιάσουν αυτήν την εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Ντεπ είπε ότι ποτέ δεν χτύπησε, ούτε κακοποίησε σεξουαλικά τη Χερντ και υποστήριξε ότι ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Χερντ παραδέχτηκε ότι χαστούκισε τον Ντεπ αλλά μόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή την αδελφή της.

Από εκεί και πέρα, η ηθοποιός σκέφτεται -σύμφωνα με πληροφορίες- το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της.

Η Χερντ θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί μέσω της αυτοβιογραφίας της να κάνει την εκδοχή της να ακουστεί και το κοινό να της δώσει μια ευκαιρία.

«Η Άμπερ θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Σε αυτό το σημείο δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα», ανέφερε πηγή που ανήκει στο στενό της περιβάλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.