Άμπερ Χερντ: Ζήτησε οικονομική βοήθεια από φίλους αλλά της γύρισαν την πλάτη…

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχει περιέλθει η Άμπερ Χερντ καθώς δεν μπορεί να βρει τα περίπου δέκα εκατομμύρια δολάρια που οφείλει να καταβάλει στον Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ μετά την οδυνηρή ήττα που γνώρισε από εκείνον στα δικαστήρια.

Η Χερντ προσπάθησε να απευθυνθεί στον κύκλο των φίλων της για βοήθεια αλλά βρήκε κλειστές πόρτες.

Αυτό έχει ως συνέχεια να βρεθεί σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Πρόκειται για τεράστιο χρηματικό ποσό για την ίδια και γι’ αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει τους απαραίτητους πόρους.

Η ανταπόκριση των φίλων της δεν ήταν η αναμενόμενη. Κατά συνέπεια, για άλλη μια φορά θα πρέπει να σχεδιάσει μια στρατηγική που θα τη βοηθήσει να τακτοποιήσει το χρέος της, σύμφωνα με το Geo News.

Στον στενό κύκλο των φίλων της βρίσκονται διασημότητες όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μάργκοτ Ρόμπι, αν και δεν είναι γνωστό ποιος την έχει απορρίψει.

«Η Άμπερ έχει προσεγγίσει αρκετούς από τους φίλους της στα πάρτι με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν με ένα μέρος για να μείνει αλλά την έχουν απορρίψει και, σε πολλές περιπτώσεις, την έχουν εντελώς σαν ‘φάντασμα’», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Χερντ στο συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης.

Η Χερντ είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο «Aquaman» αλλά δεν της έχει δοθεί ακόμη σημαντικός χαρακτήρας σε ταινία από τότε που άρχισαν οι δικαστικές διαμάχες της με τον Ντεπ.

Ουσιαστικά έχει μπει στη «μαύρη λίστα» της βιομηχανίας του κινηματογράφου, με τους παραγωγούς να φοβούνται ότι οι θαυμαστές της θα μποϊκοτάρουν τις ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστήσει.

Από εκεί και πέρα, η Χερντ έχει ασκήσει κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βιρτζίνιας που αποφάνθηκε ότι δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της, Ντεπ, σε ένα άρθρο γνώμης στο οποίο έγραφε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής βίας.