Άμπερ Χερντ: Ζητούσε οικονομικά ανταλλάγματα από τον Τζόνι Ντεπ για να μην πάνε στα δικαστήρια!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Μαΐου 2022 21:06

Η Άμπερ Χερντ φέρεται να ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα από τον Τζόνι Ντεπ προκειμένου να μην τον… σύρει στα δικαστήρια!

Όπως αποκαλύφθηκε, η Άμπερ Χερντ απαίτησε από τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ να πληρώσει –μεταξύ άλλων- στεγαστικά δάνεια και νομικές αμοιβές ύψους 100.000 ευρώ ώστε να μην εκθέσει τα προσωπικά τους στη δημόσια σφαίρα.

Η δικηγόρος της, Σαμάνθα Σπέκτορ, είχε στείλει επιστολή στις 24 Μαΐου 2016 προσφέροντας τη σχετική συμφωνία. Τότε το ζευγάρι βρισκόταν ήδη σε διάσταση μετά την ολοκλήρωση του ταραχώδους έγγαμου βίου τους.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη στην πλευρά του Ντεπ, η Σπέκτορ πρότεινε να «κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κρατήσει τα προσωπικά τους μακριά από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με μαρτυρία, μέσω της νομικής της συμβούλου, η Χερντ ήθελε «αποκλειστική χρήση και κατοχή του μαύρου Range Rover, του οχήματος δηλαδή, που οδηγεί αυτήν την περίοδο. Αλλά επιθυμούσε από τον Ντεπ να συνεχίσει να κάνει όλες τις πληρωμές.

Επίσης, απαιτούσε αποκλειστική χρήση και κατοχή του 849 S. Broadway, Penthouse Nos. 1, 3 και 5. Και πάλι με τον Ντεπ να συνεχίζει να πληρώνει στεγαστικά δάνεια, κοινόχρηστα κ.λπ.

Παράλληλα, επιθυμούσε 100.000 δολάρια σε νομικές αμοιβές και 25.000 δολάρια για δικαστικά έξοδα».

Επιπλέον, φέρεται να ήθελε να περάσει στην κατοχή της το εντυπωσιακό ρετιρέ του Ντεπ στο Eastern Columbia του Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ονειρεμένο σπίτι 180 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει δύο μπάνια και τεράστιο σαλόνι, με υψηλές οροφές και τοιχογραφία κατά μήκος όλου του τοίχου. Υπάρχουν, επίσης, μαρμάρινοι τοίχοι που δίνουν άλλη διάσταση στον εσωτερικό χώρο. Στον εξωτερικό δεσπόζει μία πισίνα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, πρόκειται για σπίτι τεράστιας αξίας.

Η επιστολή της Σπέκτορ παρουσιάστηκε από την πλευρά του Ντεπ ως στοιχείο κατά την ακροαματική διαδικασία στη δικαστική τους διαμάχη. Και φυσικά, προκάλεσε πολλά σχόλια, καθόλου κολακευτικά για τη Χερντ.

Τέλος, ο γενικός σύμβουλος της Αμερικανικής Ένωσης για τις Πολιτικές Ελευθερίες, Τέρενς Ντόχερτι, υποστήριξε πως η Χερντ αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο οικονομικές δυσκολίες. Κάτι που πληροφορήθηκε από την ίδια, με την οποία είχε επικοινωνήσει.