Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Χωρίς Χειρουργείο

3 Αυγούστου 2022 14:07

Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Χωρίς Χειρουργείο

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι μία πρωτοπόρα, αναίμακτη και προσιτή εναλλακτική λύση έναντι του παραδοσιακού χειρουργείου πλαστικής μύτης.
Η διόρθωση του σχήματος της μύτης με τη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού οξέος έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Ξεχάστε το παραδοσιακό χειρουργείο πλαστικής μύτης, τον πόνο, το πρήξιμο και τον μεγάλο χρόνο ανάρρωσης. Σε ένα ραντεβού που, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς, διαρκεί 5 – 30 λεπτά αποκτάτε μια όμορφη μύτη.
Όπως αναφέρει η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, σε παρουσίαση κλινικής μελέτης της Cosmetic Derma Medicine που έγινε σε συνεργασία με την Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής IMCAS 2022, “Η αναίμακτη ρινοπλαστική με ενέσιμα είναι ιδανική για ασθενείς που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε γενική αναισθησία, ανησυχούν για τον μεγάλο χρόνο ανάρρωσης ή το υψηλό κόστος, έχουν ήδη υποβληθεί σε χειρουργική αποτυχημένη ρινοπλαστική και δεν επιθυμούν να υποστούν μια επανορθωτική επανεπέμβαση, κάποιους που θέλουν απλώς να δοκιμάσουν το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής πριν προχωρήσουν σε χειρουργείο ή κάποιους που θέλουν να έχουν όμορφη μύτη σε ένα σημαντικό γεγονός όπως στο γάμο.”
Η αναίμακτη ρινοπλαστική γίνεται ανώδυνα με ενέσιμο εμφύτευμα (filler) υαλουρονικού οξέος που εγχέεται στον μαλακό ιστό και βοηθά στην τροποποίηση και διόρθωση του σχήματος της μύτης. Σε ένα μόνο ραντεβού, η αναίμακτη ρινοπλαστική μπορεί:
• να σηκώσει το ακρορίνιο.
• να το κάνει το ακρορίνιο πιο εμφανές.
• να διορθώσει ένα ραχιαίο εξόγκωμα.
• να δημιουργήσει μια ρινική γέφυρα για να καλύψει την ήβη της μύτης.
• να προσθέσει όγκο και συμμετρία στη μύτη.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο αισθητικά περίγραμμα μύτης.
Τα αποτελέσματα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής είναι άμεσα. Επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Το νέο σχήμα της μύτης σας θα διαρκέσει έως 12+ μήνες. Μετά μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία.
Εάν θέλεις να διορθώσεις το σχήμα της μύτης σου, σου συστήνουμε την Cosmetic Derma Medicine, μια Κλινική αναγνωρισμένη για τις επιτυχίες της στην αναίμακτη ρινοπλαστική και τα ενέσιμα αισθητικής ιατρικής γενικότερα.
Για εξατομικευμένες πληροφορίες στείλε μήνυμα στο [email protected] ή μπορείς να επικοινωνήσεις με τις κλινικές μας σε Ελλάδα & Κύπρο στο +30 2106980451
Για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα της αισθητικής ιατρικής και τις προσφορές που υπάρχουν ακολούθησε την Cosmetic Derma Medicine στα social:

👉https://www.facebook.com/cdmcyprus
👉 https://www.instagram.com/cdm.cy/

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Χωρίς Χειρουργείο