Αναρχικοί απείλησαν τον NiVo και ακύρωσαν τη συναυλία του! – «H συναυλία τέλος!» είπε στο μικρόφωνο

Δημοσιεύθηκε: 19/10/2019 18:00
Αναρχικοί απείλησαν τον NiVo και ακύρωσαν τη συναυλία του! - «H συναυλία τέλος!» είπε στο μικρόφωνο

Αυτή κι αν ήταν απρόσμενη εξέλιξη… Μουσική εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα στον Κεντρικό Διάδρομο του ΠΑΔΑ αλλά ακυρώθηκε.
Οι πρωτοετείς μαζεύτηκαν, όμως λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στις 6:45 μ.μ. μια ομάδα αναρχικών 20-25 άτομα που κρατούσαν καδρόνια προσέγγισε το stage και είπαν στους συνεργάτες του γνωστού τραγουδιστή «η συναυλία τέλος».
Μετά την παρέμβαση των αναρχικών ο δημοφιλής ράπερ και ηθοποιός Νικόλαος Βουρλιώτης (NiVo) «φυγαδεύτηκε» μέσα από το κτίριο της διοίκησης του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα η εκδήλωση να ακυρωθεί. Να αναφερθεί πως η μουσική εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει ήταν μια ευγενική και αφιλοκερδής προσφορά από τον NiVo και τους συνεργάτες του σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών του ιδρύματος. Τα «Φοιτητικά Νέα» δημοσιεύουν αποκλειστική φωτογραφία από τη στιγμή που φυγαδεύεται ο NiVo από το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Αττικής.

Νιβο