Ανασφάλειες και αυταπάτες εξομαλύνονται μέσα στην ημέρα

25 Οκτωβρίου 2021 07:45

Ανασφάλειες και αυταπάτες εξομαλύνονται μέσα στην ημέρα

Με την σελήνη να παραμένει στους διδύμους τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού καλούνται να βρουν ισορροπίες σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Ανασφάλειες και αυταπάτες εξομαλύνονται μέσα στην ημέρα.

Σημαντικό είναι να μην χαθεί η διάθεση για επικοινωνία καθώς μέσα από αυτήν θα βρεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας λύσεις που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά εμπόδια.

Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη μετά τα μεσάνυχτα μας καλεί να ισορροπήσουμε. Και να βρούμε την χρυσή τομή στο πεδίο των αναγκών καθώς οφείλουμε να φύγουμε από τη λεπτομέρεια. Kαι να εντοπίσουμε ότι μας χαροποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία. Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο πού μπορεί να οδηγήσουν σε αμφιθυμία, όμως είναι βέβαιο ότι μπορούν να ξεπεραστούν με καλή θέληση τόσο από την πλευρά μας όσο και από τον σύντροφό μας.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγώντας σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, ψευδή και λανθασμένες εντυπώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθούμε ή να δημιουργήσουμε λανθασμένες εντυπώσεις που τελικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις μας. Καλό είναι να αποφύγουμε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές με πρόσωπα που δεν είναι ξεκάθαρα απέναντί μας.

Αργότερα όμως το σκηνικό αλλάζει καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο

Δημιουργεί την ανάγκη για επέκταση σε όλα τα επίπεδα. Ξαναβρίσκουμε την χαμένη αισιοδοξία και την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με ειλικρίνεια με τους γύρω μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες καθώς εντοπίζουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα φιλικά πρόσωπα καθώς θα είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη σημαντικών στόχων και φιλοδοξιών.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Ζυγό δημιουργεί την ανάγκη και την επιθυμία για πρωτοβουλίες στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών. Το πάθος και η αποφασιστικότητα συνδυάζονται μοναδικά και δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές επιδιώξεις. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα μας ενθουσιάσουν. Και θα μας ωθήσουν σε κοινές δράσεις βελτιώνοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη σχέση μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας το συναίσθημα. Tην ανάγκη να βρεθούμε με το οικείο περιβάλλον, την διάθεση να αφουγκραστούμε τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του συντρόφου μας.

myastro