Ανασφάλειες και παιχνίδια ελέγχου ταλαιπωρούν τις σχέσεις

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 07:45

Έντονες συγκινήσεις, ανασφάλειες και παιχνίδια ελέγχου δημιουργούν συγκρούσεις. Και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σήμερα σε προσωπικό επίπεδο.

Προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, αφού ανασφάλειες και παιχνίδια ελέγχου έρχονται στην επιφάνεια . Έτσι εγείρονται έντονοι φόβοι που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής τους.

Η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία φέρνει στην επιφάνεια σε γενικότερα επίπεδο ανασφάλειες και απωθημένα. Που εκφράζονται με έντονο τρόπο στην προσωπική μας ζωή. Ο εγωκεντρισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ. Και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι μας. Παράλληλα, παιχνίδια χειρισμού και ελέγχου δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις εντός της σχέσης.

Οφείλουμε να μετουσιώσουμε την ανασφάλεια σε πάθος και αισθησιασμό ώστε να εκτονώσουμε θετικά την ένταση. Αφήνοντας επηρεαστεί επί της ουσίας την σχέση μας. Ας δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και παθιάρικο σκηνικό για δύο. Μέσα στο οποίο θα απολαύσουμε τις στιγμές αφήνοντας στο περιθώριο τους φόβους και τις αμφιβολίες που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχή μας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι νωρίς το πρωί στον Κριό σχηματίζοντας σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ενώ δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι μας που δεν ευνοεί την σχέση. Συγκρούσεις και εγωισμοί θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική μας ζωή. Αν δεν φροντίσουμε να περιορίσουμε τη νευρικότητα και να δούμε κάθε κατάσταση που βιώνουμε με απόλυτη ψυχραιμία και σύνεση.

Στη συνέχεια η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σε μία θέση που της ταιριάζει πολύ καθώς βρίσκεται στην έξαρση της. Η διάθεση να περάσουμε μοναδικά και να απολαύσουμε χαλαρές στιγμές στη ζωή μας είναι έντονη και μας καθορίζει. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μας απασχολούν. Με σκοπό να κλείσουμε ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας. Αισθηματικά, η ανάγκη για απόλυτη σταθερότητα και δέσμευση στην προσωπική μας ζωή είναι έντονη. Προσοχή σε πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι μας. Ας δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο μπορεί να ανθίσει η σχέση.

myastro