Αναστασία Καίσαρη: έγκυος για δεύτερη φορά η κόρη του Κώστα Καίσαρη

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 09:10

Αναστασία Καίσαρη: έγκυος για δεύτερη φορά η κόρη του Κώστα Καίσαρη

Η Αναστασία Καίσαρη εμφανίστηκε σε κοσμική εκδήλωση στο Περιστύλιο του Ζαππείου  με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα κι έκλεψε όλα τα βλέμματα. Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδάκι της

Η Αναστασία Καίσαρη έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από 1,5 χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021. Και τώρα περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων και ο σύζυγός της Τόμας Πέρσι ζουν ξεχωριστές κι ευτυχισμένες στιγμές. Αφού πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου θα έχουν στην αγκαλιά τους και το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ίδιο συμβαίνει και για τον Κώστα και τη Χριστιάνα Καίσαρη που σύντομα θα δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει κατά ένα ακόμη μέλος.

Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, διατηρώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο σύμφωνα με το Sectret η Αναστασία Καίσαρη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Η Αναστασία Καίσαρη και ο Τόμας Πέρσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2019 σε έναν διπλό γάμο οι οποίοι τελέστηκαν με μια μέρα διαφορά.
Ο θρησκευτικός γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Και ο καθολικός γάμος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας. Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων είχε επιλέξει να φορέσει νυφικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti. Ενώ ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση με εκλεκτούς καλεσμένους στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Το πρώτο παιδί του ζευγαριού έχει το όνομα Χριστιάνα από την μητέρα της Αναστασίας.

Η Αναστασία Καίσαρη είναι το μέλλον του Οίκου Καίσαρη και ανέλαβε να κάνει την μετάβαση στην επόμενη μέρα

Οι σπουδές που έκανε στην Αρχιτεκτονική και η καριέρα που άφησε στο Λονδίνο για να αναλάβει την συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης.

«Ήταν στο DNA μου. Ήταν γραφτό, ό,τι και να έκανα θα κατέληγα εκεί. Είναι μια πολύ ωραία δουλειά. Είναι συναρπαστικό αυτό που κάνουμε. Έχει απίστευτες δυνατότητες. Μου αφήνει την ελευθερία να συνεχίζω να σχεδιάζω, να ονειρεύομαι, να κάνω όλα αυτά που σκέφτομαι πραγματικότητα. Μου ήταν πολύ φυσικό, αν και μου άρεσε πάρα πολύ και η Αρχιτεκτονική γιατί έμαθα πάρα πολλά πράγματα που τα χρησιμοποιώ και τώρα στη δουλειά μου καθημερινά.

Ο σκοπός μου στην αρχή, εκτός του να προσεγγίσω λίγο πιο διαφορετικό κοινό από αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είναι το κοινό του Καίσαρη, ήταν να το πω δυνατά ότι έχει από όλα (και δεν είναι μόνο ότι έχει τα πολύ ακριβά κοσμήματα). Ο πρώτος μου στόχος ήταν να είναι λίγο πιο προσιτά στις τιμές και αυτό που μου έβγαινε από μέσα μου ήταν η ανάγκη που είχα να είναι κάτι έντονο, δυνατό, που να φαίνεται.

Κάτι που -όλες δυστυχώς το παθαίνουμε- όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Να πετάξουμε το κόσμημα πάνω μας κι ακόμα και με ένα μαύρο φόρεμα, με ένα κοστούμι ή ό,τι πιο απλό θα σου δίνει έναν χαρακτήρα. Έχω πολλές φορές ερωτηθεί για ποια ηλικία σχεδιάζω και δεν το βλέπω έτσι. Σχεδιάζω για έναν τύπο γυναίκας που έχει μια φωνή που θέλει να ακουστεί. Αυτό δεν έχει ηλικία. Αυτός ο τύπος γυναίκες που περιγράφω είναι άνευ ηλικίας, από μικρή μέχρι μεγάλη έχει το ίδιο πάθος μέσα της». Είχε πει στο Marie Claire.

φωτογραφίες: ndp, papadakis press