Αναστασία Παντούση: Έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με τον Παπαζήση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Μαΐου 2023 11:36

Τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με την οποία η σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση διέρχεται κρίση, έβαλε η Αναστασία Παντούση.

Με βάση τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, οι δύο ηθοποιοί Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση, τον τελευταίο καιρό είχαν απομακρυνθεί.

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για οριστικό χωρισμό.

Ωστόσο, η Παντούση «ανέβασε» στα Instagram Stories της μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της καταδεικνύοντας πως όλα είναι πολύ καλά ανάμεσά τους.

«Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα και καλό βράδυ!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις όποιες φήμες για χωρισμό.

Ο Παπαζήσης και η Παντούση από την αρχή της σχέσης τους είχαν να επιλέξει να κρατήσουν αθόρυβο το ειδύλλιο, για αυτό και οι κοσμικές εμφανίσεις τους ήταν σπάνιες.

Τη σχέση του με την Παντούση παραδέχτηκε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Παπαζήσης σε συνέντευξη που έδωσε στη εφημερίδα «Reallife»:

Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή χωρίς, όμως, να κρύβεστε.

Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!