Αναστασία Περράκη: Δίνει οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μπίρμπα

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 15:37

Αναστασία Περράκη: Δίνει οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μπίρμπα

Το τελευταίο διάστημα όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Αναστασία Περράκη και ο σύντροφό της, Χρήστος Μπίρμπας έχουν χωρίσει.

Η Αναστασία Περράκη μιλώντας στο Secret βάζει οριστικό τέλος στις φήμες αυτές:

«Δεν έχουμε χωρίσει με τον Χρήστο. Είμαστε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο».

Aναστασία Περράκη: Τα “πέτρινα” χρόνια στο μόντελινγκ και το “σοκ” απ’ τον Μιχάλη Μουρούτσο (βίντεο)

Eίναι αναμφίβολα μία καλλονή, πραγματικά έχει σπάνια ομορφιά. Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη, η οποία αποκάλυψε on camera τα “πέτρινα” χρόνια στο μόντελινγκ. Ήταν την πρώτη φορά που συμμετείχε στα καλλιστεία και δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο, γεγονός που αρχικά τη δυσκόλεψε.

Δύσκολα χρόνια, όμως, τα ξεπέρασε κι έχοντας στο παλμαρέ της άπειρα χιλιόμετρα σε πασαρέλες πασίγνωστων σχεδιαστών, θέλει ν’ ασχοληθεί με τα ΜΜΕ – να κάνει TV σ’ ένα concept που της ταιριάζει π.χ. Επίσης, δήλωσε και ότι λατρεύει το ραδιόφωνο.

Tο “σοκ” στα δικαστήρια για το διαζύγιο με  τον Μουρούτσο

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δύσκολη διαδρομή του γάμου της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε. Όπως είναι ευνόητο, μίλησε για την αγάπη της ζωής της, το παιδί που απέκτησηαν, αλλά και για το νέο της σύντροφο, δηλώνοντας ευτυχισμένη στο πλευρό του κι ας τους χωρίζουν επτά χρόνια.

Όσο για τον Μουρούτσο; “Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας. Και όποτε με ρωτούσαν, πάντα απαντούσα ότι υπήρχαν προβλήματα. Θεωρώ άκομψα αυτά τα οποία γράφτηκαν, ήταν πολύ προσωπικά θέματα. Εγώ σοκαρίστηκα για πρώτη φορά, παρότι έχουν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς. Με σόκαρε το ότι βγήκαν πολλές λεπτομέρειες, υπάρχει ένα παιδί κι έπρεπε να μπει ένα όριο στο τι γράφεται”, είπε χαρακτηριστικά.