Aναστασία Περράκη-Μιχάλης Μουρούτσος: Όσα (ασύλληπτα) αντάλλαξαν στο δικαστήριο οι δύο πλευρές

21 Μαρτίου 2019 12:15

Τι είδαν και τι άκουσαν οι παρευρισκόμενοι στην εκδίκαση του διαζυγίου των Μιχάλη Μουρούτσου-Αναστασίας Περάκη, είναι ασύλληπτα. Και άλλο σαφώς να τα διαβάζετε, άλλο να είστε αυτόπτες/αυτήκοοι μάρτυρες (νομίζουμε).

Στο στόρι, όμως: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και το γνωστό μοντέλο αντάλλαξαν βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν εξωσυζυγικές σχέσεις και έντονους καυγάδες. Μάλιστα, έγιναν αναφορές και σε βίαια περιστατικά που ξεπέρασαν τα όρια.

«Έχουμε κάνει απίστευτη προσπάθεια» υποστήριξε η δικηγόρος του Μιχάλη Μουρούτσου, ο οποίος ήταν παρών στο δικαστήριο, σε αντίθεση με την Αναστασία Περράκη.

Διαφωνία στη διατροφή

«Κυρία πρόεδρε, διαφωνούμε στη διατροφή» αντέκρουσε η δικηγόρος της Αναστασίας Περράκη, με την άλλη πλευρά να απαντά… «Χαίρομαι για τη δήλωσή σας, ότι όλα είναι για τα λεφτά!». Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η μητέρα του μοντέλου υποστήριξε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε συνάψει παράνομες σχέσεις και παραμελούσε την κόρη της. Xωρίς, ωστόσο, να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Βία, απιστία, προφυλακτικά…

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιονίκης υπήρξε βίαιος απέναντι στη σύζυγό του. «Ήταν βίαιος μαζί της, γι’ αυτό έφυγε η Αναστασία. Μια φορά που τσακώθηκαν της έκλεισε βίαια το στόμα, ενώ άλλη μια φορά την τράβηξε δυνατά από το χέρι» κατέθεσε, υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψε πως την απατούσε. «Μια φορά την πήρανε και της είπαν πως ο Μιχάλης ήταν με γυναικοπαρέα στον “Αστέρα”, ενώ μια γυναίκα τής τηλεφώνησε. Tης είπε πως είχε δεσμό μαζί του και της περιέγραψε πώς ήταν το σπίτι τους, για να της δείξει ότι είχε έρθει όταν η Αναστασία έλειπε», είπε η μητέρα της. Πρόσθεσε, δε, ότι η κόρη της διαπίστωσε ότι έλειπαν προφυλακτικά από το συρτάρι του κομοδίνου τους.

«Όταν τον ρώτησε για τα προφυλακτικά, της είπε ότι τα έδωσε σε έναν φίλο του. Άλλη φορά τής είχε πει ότι είχε να δει τον συγκεκριμένο φίλο δύο μήνες», ανέφερε και επισήμανε πως έλειπε συνεχώς από το σπίτι. Επίσης, πως είχαν συχνούς τσακωμούς γιατί δεν την άφηνε να εργάζεται.

Είχαν χωρίσει

Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε από τη δικηγόρο του γνωστού αθλητή αν η κόρη της είχε συνάψει παράνομο δεσμό, απάντησε ότι αυτό συνέβη τον Ιούλιο του 2018, ενώ το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Είχε συνάψει δεσμό η κυρία Περράκη με τη συγκάλυψη της αμήχανης μητρός!» επισήμανε η δικηγόρος, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέθεσε ο κουμπάρος του ζευγαριού για την εξωσυζυγική σχέση του μοντέλου.

«Από το Πάσχα του 2013 που πήγε στην Αίγινα μέχρι τον Ιούνιο είχαν ελάχιστες επαφές εξαιτίας της σχέσης της, όπως εγώ αντιλήφθηκα», ανέφερε ο μάρτυρας, εξηγώντας ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, έπειτα από μια φωτογραφία που ανάρτησε η Αναστασία Περράκη στον λογαριασμό της, στην οποία εμφανιζόταν σε συγκεκριμένο σπίτι φίλου της γράφοντας:

«Τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι», πήγε στην Αίγινα, εντόπισε το σπίτι και την είδε με τα ίδια του τα μάτια αγκαλιά με τον σύντροφό της! Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, είχε βουίξει η Αίγινα, καθώς κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τον νέο φίλο της.

Ο μάρτυρας διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο αθλητής ήταν βίαιος με τη σύζυγό του και χαρακτήρισε «αδικίες» όσα αναφέρει η Αναστασία Περράκη στην αγωγή της.

«Δεν ήταν ποτέ βίαιος και το ότι είναι χρυσός Ολυμπιονίκης το φέρει σε κάθε πτυχή της ζωής του. Είναι πολύ πιστός, δεκτικός και αφοσιωμένος» τόνισε ο κουμπάρος του ζευγαριού και πρόσθεσε:

«Το Πάσχα του 2013 ο Μιχάλης έκανε χειρουργείο στο γόνατο. Η Αναστασία ήρθε δυο ώρες. Εγώ το ξέρω, γιατί ήμουν πάντα δίπλα του. Το έκανε ως αντίποινα, επειδή και εκείνος έλειπε όταν η ίδια είχε βρεθεί κάποια στιγμή στο νοσοκομείο, αλλά τότε ήταν κουμπάρος σε έναν γάμο στην Κύπρο και η Αναστασία τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να γυρίσει».

Αναφερόμενος στις διαφωνίες του ζευγαριού αναφορικά με το μόντελινγκ, τόνισε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος ουδέποτε απαγόρευσε στη σύζυγό του να δουλεύει.

«Η ένστασή του ήταν αναφορικά με γυμνές και σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα και είχαν συμφωνήσει να μην εμφανίζεται σε ημίγυμνες πόζες μετά τη γέννα του παιδιού».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.