Αναστασία Περράκη: “Το πρόβλημα με τα νέα μοντέλα…” – μιλάει για μόδα και γάμο (φωτογραφία)

3 Μαΐου 2019 14:00

Αναστασία Περράκη. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ οποιοδήποτε top-model του εξωτερικού. Πανύψηλη, με ένα πραγματικό σμιλεμένο πρόσωπο και κορμί και φυσική γλύκα, τραβάει σαν μαγνήτης. Όταν χρειάζεται, όμως, τα λέει και έξω απ’ τα δόντια.

Καταρχάς, μιλάει στο Celebrity (που είναι και το cover girl του, γεια σου Στέλλα Ράπτη, we love you) για γάμο και έχοντας πάρει τη… δόση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, λέει: “Δεν θα το τολμούσα δεύτερη φορά, αβίαστα”. Παραδέχεται ότι η ζωή της single δεν είναι απλή, κάνει όμως και focus στη μαμά-μόδα.

Και εδώ τα young guns, το νέο αίμα του μόντελινγκ, θα πρέπει να της δώσουν ιδιαίτερη σημασία. “Το πρόβλημα με τα νέα μοντέλα”, εξηγεί η καλλονή Αναστασία, “είναι ότι χωρίς να διαθέτουν καμία εμπειρία, νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι λάθος. Χρειάζονται έναν μάνατζερ που θα τις βοηθήσει όχι μόνο με την εικόνα τους, αλλά και με το πώς θα χειριστούν κάποιες καταστάσεις, πώς θα συμπεριφέρονται, ποια δουλειά είναι καλό να κάνουν κ.λπ.”

Παράλληλα, μέσω του περιοδικού, κάνει και fashion statements με ανέμελη denim διάθεση, ολίγον western και πολύ hip. J’ adore.

ΝΤΟΝ.Α.