Αναστασία Τσιλιμπίου: Οι σοκαριστικές σκηνές του βιασμού στο «Αυτή η νύχτα μένει» και η καριέρα στην Τουρκία

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιανουαρίου 2023 14:30

Αναστασία Τσιλιμπίου: Οι σοκαριστικές σκηνές του βιασμού στο «Αυτή η νύχτα μένει» και η καριέρα στην Τουρκία

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», μίλησε για τα φώτα της δημοσιότητας, που μπήκαν πολύ νωρίς στη ζωή της, αλλά και την εμπειρία της από τον χώρο της υποκριτικής.

«Τους γονείς μου τους είχα δίπλα μου από μικρή και με βοήθησε αυτό σίγουρα να μην… ξεφύγω. Ήμουν πολύ χαμηλών τόνων στο σχολείο, δεν έδινα δικαίωμα και είχα φυσιολογικό περίγυρο. Μετά όταν τελείωσε το σχολείο, αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό» δηλώνει η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Για τη Μυρτώ είναι ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, κλείνεται στον εαυτό της και τους διώχνει όλους από γύρω της. Ευτυχώς χθες άνοιξε την καρδιά της» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αναστασία Τσιλιμπίου ρωτήθηκε για την επίμαχη σκηνή του βιασμού που γύρισε στο «Αυτή η Νύχτα Μένει», απαντώντας:

«Σαν Αναστασία ό,τι και να πω δε μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στ’ αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή ψυχοπλακώθηκα και στεναχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό».

«Ήταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες και μάλιστα μου αρέσει που προβάλλονται αυτά και μιλάμε για αυτά. Όσο έψαξα κι έκανα έρευνα για τον ρόλο, είναι τόσα πολλά τα θύματα, είναι 237.000 τον χρόνο, σχεδόν ένα κάθε δύο λεπτά. Κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μικρός».

Για την επιτυχία στην Τουρκία: «Όταν ήμουν εκεί ήταν πολύ ωραία. Όταν έφυγα από τη σειρά θυμάμαι να μου φωνάζουν ότι “εσύ ήσουν καλύτερη, εσένα θέλουμε”. Το περιβάλλον ήταν φιλικό, πέρασα όμορφο».