Αναστάσης Ροϊλός: επιβεβαίωσε τα spoiler του iciao – Νικηφόρος και Ασημίνα ξανά μαζί!

6 Μαρτίου 2022 09:50

Αναστάσης Ροϊλός: επιβεβαίωσε τα spoiler του iciao - Νικηφόρος και Ασημίνα ξανά μαζί!

Ο Αναστάσης Ροϊλός ήταν καλεσμένος στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε με την Ναταλία Γερμανού για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Παράλληλα επιβεβαίωσε τα spoiler που σας έχουμε δώσει από την περασμένη εβδομάδα για τις Άγριες Μέλισσες.

Αναστάσης Ροϊλός: επιβεβαίωσε τα spoiler του iciao – Νικηφόρος και Ασημίνα ξανά μαζί!

Όπως είπε ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμη χωριστά. Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και θα έρθει η ώρα που θα το παραδεχτούν για να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους.

«Θα σας πω πράγματα, τα οποία ένα μάτι διεισδυτικό τα έχει δει ήδη. Λοιπόν, ο Νικηφόρος την αγαπάει ακόμα. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει αν η Ασημίνα τον λατρεύει ακόμα». Είπε σε πρώτη φάση ο ηθοποιός.

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια

«Ο Νικηφόρος δεν το ξέρει, αλλά θα έρθει μια συζήτηση που θα βγουν όλα αυτά στη φόρα. Και είναι καλό, είναι υγιής διαδικασία το να μιλάμε και χαίρομαι πολύ που θα υπάρξει μια τέτοια σκηνή». Η συζήτηση αυτή θα προχωρήσει σε παραδοχές κι εξομολογήσεις ανάμεσα στους δυο τους για να έχει σαν αποτέλεσμα την επανασύνδεση στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νικηφόρος όπως ξέρουμε δεν θα μείνει για πολύ ακόμη με την Ρένα Μόρτζου. Αφού θα αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας της κι όσα έχει κάνει νομίζοντας πως θα τον κρατήσει κοντά της.