Αναστάσης Ροϊλός – Εριέττα Μανούρη: ετοιμάζονται για κλειστό γάμο! Έχουμε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιουνίου 2021 09:10
Αναστάσης Ροϊλός - Εριέττα Μανούρη: ετοιμάζονται για κλειστό γάμο! Έχουμε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Τους τελευταίους μήνες έχει πλέον γίνει γνωστό ότι η Εριέττα Μανούρη που την παρακολουθούμε μέσα από την συμμετοχή της στην «Αγγελική» και ο Αναστάσης Ροϊλός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ζευγάρι. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι αυτή η σχέση επισημοποιήθηκε, αν και μυστικά.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Ερριέτα Μανούρη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Kαι από εκεί ξεκίνησε ο έρωτας τους. Ένας έρωτας που σύντομα τούς οδήγησε στη συγκατοίκηση και τώρα στ.ο γάμο.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει το γεγονός. Eνώ πολλές φορές έχουμε δει κοινές τους εξόδους. Πάντως, οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ ερωτευμένοι, και συγκατοικούν αφού έχουν δημιουργήσει την δική τους «φωλιά» στην Κυψέλη.

Μάλιστα εκτός από την συγκατοίκηση η Εριέττα Μανούρη και ο Αναστάσης Ροϊλός θα συνεργαστούν και επαγγελματικά. Στη θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Στην αρχή το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διακριτικό και ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όμως άρχισαν να πυκνώνουν -μέχρι που τα μέτρα για την πανδημία άρχισαν να γίνονται πιο αυστηρά.

Κλειστός γάμος

Όπως λένε πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η Εριέττα και ο Αναστάσης αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους. Και μάλιστα σε πολύ κλειστό κύκλο. Ενώ θα περιμένουν το οριστικό τέλος της πανδημίας για να κάνουν έναν μεγάλο και ανοιχτό γάμο, όπως τον θέλουν και οι δύο.

Προς το παρόν συνεχίζουν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και να απολαμβάνουν την αγάπη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Πηγή: περιοδικό Ciao