Αναστάσης Ροϊλός: «Καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα»

Δημοσιεύθηκε: 18 Μαΐου 2020
Αναστάσης Ροϊλός: «Καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα»

Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τη σειρά, την καραντίνα αλλά και το πώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραχώρησε μια συνέντευξη ιδιαίτερα ανατρεπτική, καθώς στο πρώτο μέρος μίλησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή για τον κορωνοϊό.
«Είναι φοβερό αυτό που συνέβη. Τελευταία στιγμή αποφασίστηκε Κυριακή ότι σταματάμε. Έτσι πήρα τα πράγματά μου και πέρασα εκτός Αθηνών την καραντίνα. Συγκεκριμένα στον Ωρωπό. Αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι ένα μούδιασμα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα», δήλωσε, αναφερόμενος στην πανδημία.
Στη συνέχεια, προβλήθηκε το εισαγωγικό βίντεο και ξεκίνησε η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη προ καραντίνας.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καταγωγή του, τη Θεσσαλονίκη, στο περουκίνι που αναγκάστηκε να φορέσει στη σειρά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την οικογένειά του, δηλώνοντας πως μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του.
«Όταν με πήραν για τη σειρά, είχα ξυρισμένο κεφάλι. Έστειλα φωτογραφία στη casting director με το ξυρισμένο μου μαλλί και μου απάντησε «Με σκότωσες!», έτσι αναγκάστηκα να φοράω περουκίνι στα πρώτα 24 επεισόδια», δήλωσε γελώντας ο ηθοποιός.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη μονογονεϊκή του οικογένεια δήλωσε: «Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται. Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Νομίζω ότι δυναμώνεις, ότι σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Είχα συνειδητοποιήσει ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα ή με μια κατάσταση στο σπίτι που δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη. Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων, συμπεριφορών από άλλους γονείς και όχι μόνο. Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. Για μένα είναι πολύ πιο ζόρικη η περίπτωση κάποιος να χάσει τον πατέρα του σε μία τρυφερή ηλικία ή σε μία ηλικία πιο μεγάλη με τον οποίο είχε καλή σχέση, παρά αυτό που συνέβη σε μένα. Στην εφηβεία περνάς μια φάση που είσαι αρνητικός προς όλα, δεν θες κανέναν και προσπαθείς να τραβήξεις τον δικό σου δρόμο», κατέληξε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT