Αναστάσης Ροϊλός: στην ΕΡΤ μετά τις Άγριες Μέλισσες! Οι εξελίξεις με την Εριέττα Μανούρη

9 Απριλίου 2022 19:15

Αναστάσης Ροϊλός: στην ΕΡΤ μετά τις Άγριες Μέλισσες και οι εξελίξεις με την Εριέττα Μανούρη

Ο Αναστάσης Ροϊλός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε σε ποια σειρά εποχής θα τον δούμε προσεχώς. Όσο για την σχέση του με την Εριέττα Μανούρη και τις εξελίξεις ανάμεσά τους μας άφησε με μια απορία

Αναστάσης Ροϊλός: στην ΕΡΤ μετά τις Άγριες Μέλισσες και οι εξελίξεις με την Εριέττα Μανούρη

Οι Άγριες Μέλισσες στη ζωή του

«Υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες για να μπω σε αυτό το νέο χώρο. Χάρηκα πολύ και τελικά μπήκα λόγω του Λευτέρη Χαρίτου και όλων των συνεργατών γιατί η επόμενη ερώτηση, μετά τα σενάρια, ήταν ποιοι άλλοι θα είναι στη σειρά. Οπότε κάπως μπήκα πολύ καλά και μετά ήρθε όλο το υπόλοιπο της τηλεόρασης».

«Το επόμενο βήμα με απασχολεί ούτως ή άλλως πάντα και στο θέατρο, πριν δηλαδή ασχοληθώ και με την τηλεόραση. Τα κριτήρια μου είναι τα ίδια. Οι συνεργάτες, το έργο και πως στήνεται. Ιδανικά θέλω να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα και στην τηλεόραση».

Η νέα τηλεοπτική σειρά

«Τώρα προέκυψε κάτι που με ενδιαφέρει και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εποχής που θα πιάνει από το 1910 μέχρι το 1968. Μια μεγάλη παραγωγή με σκηνοθέτιδα την Ρέινα Εσκενάζυ και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μετά το Πάσχα». Δήλωσε ο Αναστάσης Ροϊλός για τη συμμετοχή στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και άνεμος».

Ο ίδιος δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις γιατί δεν του αρέσει, για τα προσωπικά του δε, μιλά ακόμη σπανιότερα εώς καθόλου. Η σύντροφός του όμως έχει δηλώσει πως παρά το γεγονός ότι το πρώτο βήμα για τη σχέση τους, η συγκατοίκηση έχει γίνει πριν από έναν χρόνο, δεν θα τους δούμε σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Ή ίσως του συμβολαιογράφου. Άλλωστε η σχέση τους δεν βασίζεται σε στερεότυπα.

«Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω εγώ; Ο γάμος δεν είναι στα κοντινά μου σχέδια. Δεν θα ερχόταν ο αγαπημένος μου με μονόπετρο. Όταν είσαι στο ίδιο κεφάλαιο με τον άλλον άνθρωπο κυλάει το πράγμα ομαλά και δεν χρειάζεται να έχουμε βεβιασμένες σκέψεις. Είναι πολύ τυπικά πράγματα, για άλλους λόγους πρέπει να γίνονται». Είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξη η Εριέττα Μανούρη.