Αναστάτωση από τις απαιτήσεις νεαρής πρωταγωνίστριας στις «Άγριες Μέλισσες»

6 Μαρτίου 2020 12:18

Αγριες

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η πλέον επιτυχημένη ελληνική σειρά των τελευταίων ετών και με την τηλεθέασή της να βρίσκεται στα ύψη, η απόφαση να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν ήταν μονόδρομος για τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, φαίνεται πως το budget για τον δεύτερο κύκλο ίσως ανέβει πέρα από το αναμενόμενο. Αιτία;
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Μεσημέρι #yes, η Νάνσυ Νικολαΐδου: «Φέτος έρχονται και οι απαιτήσεις. Όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν από μηδενική βάση τις απολαβές τους για να εξαργυρώσουν την επιτυχία αυτή που έχουν χαρίσει στον ΑΝΤ1.
Για κάποιους, εκτός από την μεγάλη επιτυχία και τα λεφτά, έχει έρθει και η αναγνωρισιμότητα και η… χρυσόσκονη της τηλεόρασης. Υπάρχει μία συγκεκριμένη ηθοποιός, η οποία -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- έχει αισθανθεί πάρα πολύ star, με την παραγωγή βρίσκεται κάθε μέρα στα μαχαίρια, αργεί να πάει στο γύρισμα, έχει τρελές απαιτήσεις σε σημείο που σκέφτονται μήπως να μην υπάρχει του χρόνου αυτός ο ρόλος στο σενάριο. Είναι από τη νέα γενιά πρωταγωνιστριών η κυρία για την οποία σας μιλάω. Μη νομίσετε ότι λέμε π.χ. για την Κάτια Δανδουλάκη».