Ανατροπή: η πρόταση βόμβα του Alpha στη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Τα αλλάζει όλα το κανάλι

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαρτίου 2021 08:00
Ανατροπή: η πρόταση βόμβα του Alpha στη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Τα αλλάζει όλα το κανάλι

Η ιδέα ήταν στο μυαλό των ανθρώπων του Alpha. Και έγινε γνωστή στην τελευταία συζήτηση που είχαν με τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή. Η παρουσιάστρια με το Happy Day έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα βαριά χαρτιά του σταθμού. Μπορεί όταν ξεκίνησε από τόσο πρωί η ψυχαγωγία πολλοί να είχαν μιλήσει για ρίσκο, που όμως δικαιώθηκε. Και μάλιστα πανηγυρικά.

Η Σταματίνα περνά από τις καλύτερες περιόδους, δείχνει ότι έχει φανατικό κοινό, ενώ όλη η ομάδα της «πετάει».

Κι αυτό δεν έχει μείνει ασχολίαστο από κορυφαία στελέχη του καναλιού.

Γι’ αυτό και τα τελευταία σκέφτονται μία αλλαγή που μπορεί να έχει πάλι ρίσκο αλλά μπορεί να φέρει περισσότερα έσοδα. Ποια είναι αυτή; Η μετακίνηση της εκπομπής στη ζώνη 10-1 η οποία θεωρείται πιο δελεαστική διαφημιστικά. Και στη ζώνη 7-10 να μπει ενημερωτική εκπομπή.

Το κανάλι εδώ και χρόνια δείχνει ότι έχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη ζώνη (10-1). Και ποια η καλύτερη απάντησή του βάζοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η οποία είναι το βαρύ πυροβολικό του σταθμού;

Η παρουσιάστρια δεν… πέταξε από τη χαρά της όταν πληροφορήθηκε την ιδέα του καναλιού. Άλλωστε, είναι της λογικής ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αλλά άφησε παράθυρο ανοικτό.

Από την άλλη ο σταθμός δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις. Η Τσιμτσιλή είναι εκείνη που θα πάρει την τελική απόφαση και την αφήνει ελεύθερη.

Πάντως, αν παραμείνει στη ζώνη 7-10 μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να υπάρχει και 10-1 δεύτερη ψυχαγωγική εκπομπή. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από την απάντηση της παρουσιάστριας…