Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων

Συντάκτης: Newsroom

24 Δεκεμβρίου 2022 09:10

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων

Στο Σπίτι του Ηθοποιού φιλοξενείται εδώ και ένα χρόνο ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Espresso. Ο ηθοποιός, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μίλησε στην εφημερίδα.

«Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως.

Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα.

Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο», είπε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Μετά τη “Λάμψη” όλοι οι ηθοποιοί δυσκολευτήκαμε. Αναγκάστηκα να δουλέψω ως ρεσεψιονίστ»

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Μετά τη “Λάμψη” όλοι οι ηθοποιοί δυσκολευτήκαμε. Αναγκάστηκα να δουλέψω ως ρεσεψιονίστ»

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, γνωστός από τον ρόλο του «Τίμου Δράκου» στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου όταν ήταν ακόμα ανερχόμενος ηθοποιός, μίλησε στο Pop Up.

Η τελευταία του τηλεοπτική παρουσία είναι στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου που χαρακτήρισε «πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία».

«Συνέβη με όλους μας μετά τη “Λάμψη” να δυσκολευτούμε, να αποτινάξουμε τον ρόλο. Το σκέφτηκα να αφήσω την υποκριτική και συνέβη.

Αναγκάστηκα για βιοποριστικούς λόγους να δουλέψω στα ξενοδοχεία ως ρεσεψιονίστ μιας και μιλούσα κάποια Αγγλικά και Γερμανικά. Έκανα και αυτό, μια πιο κανονική δουλειά.

Πια δεν με φωνάζουν τόσο πολύ “Τίμο”. Το ονοματεπώνυμό μου στη δουλειά το βρήκα μετά από πολλά χρόνια.

Ήμουν ο ωραίος, ο πιτσιρικάς, μετά ήμουν ο Αντρέας, ο κύριος Αντρέας. Κύριος Ανδρεόπουλος έγινα τώρα.

Δεν μετάνιωσα που έκανα τον Τίμο. Όταν πρωτοξεκίνησα ήρθε μια γειτόνισσά μου και με πάρα πολύ έντονο ύφος μου είπε “εσείς δεν έπρεπε να πάτε εκεί”. Μου έχει μείνει ακόμα».

Μίλησε όμως και για το θέμα της κατάθλιψης που είχε.

«Από παιδί ήμουν έτσι, λίγο πιο μελαγχολικό.

Υπήρχαν περίοδοι που δεν καταλάβαινα ότι πάθαινα καταθλιπτικό επεισόδιο και όταν πια με τη δουλειά παρουσιάστηκαν προβλήματα, ζήτησα βοήθεια, την έλαβα.

Πια προχωράμε μαζί με αυτό το θέμα, δεν με εμποδίζει. Όταν συναναστραφούμε θα τα “ακούσει”».