Ανδρέας Φουστάνος: «Έχω κάνει τα πάντα στη ζωή μου, είμαι 71»

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2022 10:55

Ανδρέας Φουστάνος: Σοκάρει μιλώντας για την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του

Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ποια πλαστική επέμβαση έχει κάνει στον εαυτό του

Θυµάσαι κάποιο απρόοπτο στο χειρουργείο;

Ολος ο κόσµος νοµίζει ότι στο χειρουργείο συµβαίνουν απρόοπτα. ∆εν συµβαίνουν απρόοπτα στα χειρουργεία και ειδικά στα χειρουργεία τα οποία είναι προγραµµατισµένα δεν έχεις τίποτα το απρόοπτο. Κάνεις ένα συγκεκριµένο χειρουργείο, ξέρεις τι θα κάνεις, ξέρεις πού θα πας, ξέρεις πού θα τελειώσεις, δεν έχει λοιπόν να συµβεί κάτι απρόοπτο. Απρόοπτο µπορεί να συµβεί σε ένα χειρουργείο επείγον.

Ποια είναι η δηµοφιλέστερη πλαστική που ζητούν;

Ο περισσότερος κόσµος, σε µένα τουλάχιστον, έρχεται για το πρόσωπο. Ζητάνε οτιδήποτε. Μπορεί να είναι ένα face lift ή µια ρινοπλαστική.

Εχει τύχει να διώξεις κάποιον πελάτη που σου ζητούσε κάτι που δεν γινόταν;

Πολλές φορές, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φαντασίωση ότι είναι άσχηµοι, ότι δεν είναι ωραίοι, κάτι τους φταίει στο πρόσωπό τους, ενώ είναι µια χαρά και δεν χρειάζεται να τους κάνεις τίποτα. ∆εύτερον, έρχονται πολλοί νέοι που νοµίζουν ότι έχουν γεράσει και ζητούν να κάνουν από τώρα επεµβάσεις για να προλάβουν το γήρας. Τέτοιες περιπτώσεις θα τις διώξεις.

Βλέπουµε όµως και πολλά παραµορφωµένα πρόσωπα. Τι ακριβώς συµβαίνει;

Παραµόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραµόρφωση µπορεί να γίνει µε τα ενέσιµα. Εγώ δεν συµφωνώ µε αυτά. ∆εν προωθώ το ενέσιµο. ∆εν µου αρέσει, γιατί παραµορφώνει. Είναι κάτι το οποίο δεν µπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί γιατροί που ζουν από αυτό. ∆εν θα τους χαλάσουµε τη δουλειά. ∆εν µου αρέσει να αλλοιώνεις το πρόσωπο. Η χειρουργική δεν το αλλοιώνει. Εάν δεν προσέχει κάποιος και βάζει ενέσιµα φουσκώνοντας τα πρόσωπα, τα παραµορφώνει. Τώρα, το ότι υπάρχει ένας µιµητισµός, ό,τι έβαλε µια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει, υπάρχει.

Εσύ έχεις κάνει κάποια πλαστική στον εαυτό σου;

Μόνος µου θα το κάνω; (γέλια)

Ερχονται παραµορφωµένοι άνθρωποι για να τους αναλάβεις;

Ναι και είναι από ενέσιµα. Γι’ αυτό και είµαι κατηγορηµατικός.

Κατά καιρούς οι ανταγωνιστές σου λένε ότι δεν χειρουργεί ο Φουστάνος, βάζει άλλους. Τι έχεις να τους απαντήσεις;

Πως µε πολεµούν. ∆εν µε ενδιαφέρει και δεν δίνω σηµασία. Κοίταξε να δεις: Οταν ένας άνθρωπος είναι πετυχηµένος και βρίσκεται στο προσκήνιο 35 χρόνια, είναι αδύνατον να µη δεχτεί επιθέσεις. Πρέπει να βρουν κάτι να πουν. Το ότι δεν είµαι καλός πάντως δεν µπορούν να το πουν