Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η μεγάλη κυρία του Ελληνικού κινηματογράφου που έκλεισε για τη «Γη της Ελιάς»

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 16:30
Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η μεγάλη κυρία του Ελληνικού κινηματογράφου που έκλεισε για τη «Γη της Ελιάς»

Η Γη της Ελιάς έρχεται με ένα λαμπερό καστ και μια σπουδαία κυρία του κινηματογράφου

Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου για τους τηλεθεατές του MEGA, τη νέα σεζόν.

Είναι, πλέον, γεγονός ότι το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με σειρές… επόμενης γενιάς που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.

Ο Σιωπηλός Δρόμος, ήδη, έχει κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ το νέο σίριαλ που ετοιμάζουν ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης.. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση… στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ανάμεσά τους και ονόματα που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στους δέκτες μας.

Μετρήστε: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Κουλικάκου, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Ιωαννίδης, Γιάννης Κρητικός, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη και πολλοί άλλοι.

Σε αυτό το λαμπερό καστ, προσθέστε και μια πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η παρουσία της οποίας στη σειρά θα συζητηθεί πολύ.

Σύμφωνα με το zappit.gr στη Γη της Ελιάς θα δούμε και την σπουδαία Μάρω Κοντού.

Να σημειώσουμε πως ο Αντρέας Γεωργίου και η δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT