Ανδρέας Γεωργίου: Τα καυτά spoilers που έδωσε για τη «Γη της ελιάς»

Δημοσιεύθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2021 14:15
Ανδρέας Γεωργίου: Τα καυτά spoilers που έδωσε για τη «Γη της ελιάς»

Στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, o Αντρέας Γεωργίου.

Ο οποίος μίλησε για την νέα του δουλειά στο MEGA, τη Γη της Ελιάς, που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

«Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά.

Μαζί με τον Κούλη και φυσικά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δώσουμε.

Έχουμε ένα πλάνο με πολύ ωραίες ιστορίες, χαρακτήρες και guests από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς για τη σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο Αντρέας Γεωργίου είπε στη συνέχεια:

«Κάνουμε αρκετή δουλειά πριν και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ατμόσφαιρα της Μάνης έτσι όπως την έχουμε οραματιστεί εμείς. Ως προς την ιστορία έχουμε ένα σύμπλεγμα μυστηρίου και έρωτα».

Κλείνοντας ο Αντρέας Γεωργίου έκανε διπλό spoiler για τη σειρά: «Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια είναι η αρπαγή της Μυρτάλης και θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Ο απαγωγέας της θα το κάνει με τόση μαεστρία που όλοι θα τσαντιστούν με την Μυρτάλη. Είναι ένα περιβάλλον θρίλερ, απομονωμένο.

Ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ήρωες θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Η Βασιλική επίσης θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι εκείνος που έχει πυροβολήσει τον αδελφό της».