Ανδρέας Κωνσταντίνου: η μεταμόρφωσή του από Σέργιος Σεβαστός σε Τζόζεφ στη νέα σειρά Καρτ Ποστάλ

3 Απριλίου 2021 21:00

Ανδρέας Κωνσταντίνου: η μεταμόρφωσή του από Σέργιος Σεβαστός σε Τζόζεφ στη νέα σειρά Καρτ Ποστάλ

Από τις «Άγριες Μέλισσες» στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Καρτ Ποστάλ» πρόκειται να δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου.Ένας από τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» πάνω στον φόνο του οποίου εξελίσσεται όλη η πλοκή της σειράς είναι ο Σέργιος. Κατά κόσμον Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Στις «Άγριες Μέλισσες» τον είδαμε να παίζει σε λίγα πλάνα συνολικά. Στη νέα σειρά της ΕΡΤ όμως  είναι ο πρωταγωνιστής. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, που μας έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς ως σήμερα.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου θα είναι ο συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ». Το σήριαλ αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια.

Υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά.

Η μεταμόρφωσή του από τον άγριο τσιφλικά του 1950 στη Λάρισα σε έναν Βρετανό αρχαιολόγο του σήμερα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή!