Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο κράξιμο στην Ανδρομάχη – «Μας σκότωσε τα αυτιά»

13 Μαΐου 2022 12:10

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την χθεσινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision με αρνητικά σχόλια για την τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα.

Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις κακές φωνητικές επιδόσεις της Ανδρομάχης η οποία έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες στα social media.

«Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια. Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση.Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην ακούει καλά. Με τη σημερινή τεχνολογία αυτό το ξεχνάμε. Εχθές για άλλοθι τη ρώτησα μήπως δεν ακούει καλά…Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο κράξιμο στην Ανδρομάχη «Μας σκότωσε τα αυτιά»

Μετά έρχεται το στοιχείο του πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις… Και τρακ να έχεις αν η φωνή σου είναι σωστά τοποθετημένη δε φεύγεις, άντε τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα να ξεφύγεις αλλά μετά το βρίσκεις..

Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Και χθες της το είπα ευγενικά»