Ανδρέας Μικρούτσικος-Δημήτρης Παπανώτας άγριο ξεμάλλιασμα για μία εκπομπή «Αυτός μου την “έφαγε” στο Star»

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 11:54

Ένας απίστευτος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Παπανώτα με τον δημοσιογράφο του Happy Day να εξαπολύει επίθεση για μία εκπομπή.

Το χρονοντούλαπο της ιστορίας φαίνεται ότι έχει ανοίξει ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή την εκπομπή που έκανε στο Star πριν από μερικά χρόνια και την οποία αντικατέστησε η εκπομπή του Ανδρέα μικρούτσικου κάτι που όπως φαίνεται ο δημοσιογράφος το κρατάει μανιάτικο μέχρι και σήμερα

Σε δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή του open και την Ελένη Τσολάκη Αναφέρθηκε στο γεγονός μιλώντας με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ανδρέα Μικρούτσικου που όπως φαίνεται θα ξεκινήσει έναν καινούργιο κύκλο κόντρας μέσα στον Alpha.

«Δεν ξέρω τι έπαθαν. Ρωτήστε τους γιατί αφηνίασαν. Με κάλεσαν στην εκπομπή τους για μια δήλωση και μετά με έβριζαν. Ήταν ύβρις. Νούμερο, μικρόψυχος, τοξικός. Ειλικρινά κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε; Δεν ήταν στα καλά τους; Είχαν κακοκοιμηθεί; Κανένα πρόβλημα με τη σύντροφο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε ως όφειλε;» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι σε κάθε εκπομπή… την κάθε σου σύζυγο τηλεπερσόνα και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Πραγματικά λυπάμαι; Ή θα πεις ου γαρ έρχεται μόνο ή ρε φίλε εβδομήντα έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό; Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατεύσει… Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, αυτός μου έφαγε την εκπομπή από το Star»

Από την άλλη ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά και αρκέστηκε να στείλει φιλιά τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση για τον Δημήτρη Παπανώτα