Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στη «Super Κατερίνα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Απριλίου 2023 11:00

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε ο παρουσιαστής

Στη θέση του στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» επέστρεψε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας, λόγω αδιαθεσίας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, στη συνέχεια καλωσόρισε ξανά τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Καλώς ήρθες, μας έλειψες. Τι πάω σε βενζινάδικο, τι πάω στο σούπερ μάρκετ, όπου και να πάω με ρωτάνε πού είναι ο Ανδρέας. Είναι καλά ο Ανδρέας μας παιδιά και επέστρεψε», είπε η Καινούργιου.

Από την πλευρά του, εκείνος ανέφερε: «Σας έβλεπα καθημερινά όσα έλειπα».

Υπενθυμίζεται πως έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μικρούτσικου αναφορικά με τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της επίμαχης συνέντευξης στο περιοδικό «ΟΚ!», ο παρουσιαστής και συνθέτης τοποθετήθηκε σχετικά, στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε, γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας πιθανώς την δημοσιογράφο.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι.

Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε: «Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

Πολλοί από τους παρουσιαστές εκπομπών στην τηλεόραση τοποθετήθηκαν στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον συνθέτη και παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο και τα όσα είπε για τον έρωτά του με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και άπαντες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά του για όσα ειπώθηκαν.