Ανδρέας Μικρούτσικος: Ισοπεδώνει τον ΣΚΑΪ – «Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Άκουγα συνέχεια..»

4 Απριλίου 2021 18:00

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ισοπεδώνει τον ΣΚΑΪ - «Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Άκουγα συνέχεια..»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για όλα με την Ναταλία Γερμανού.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για τα όσα έγιναν με την παραγωγή του Βig Brother στον ΣΚΑΪ

Μου φαίνονται ανεκπαίδευτοι οι άνθρωποι που κάνουν τα reality. Eκτός από τον υπερβολικό Ατζουν. Υπέροχο reality είναι το Masterchef! Eίναι πρότυπο εκπομπής. Έχουμε όμως και εκπομπές που είναι απαράδεκτες.

Για την συμμετοχή του στο Big Brother:

Περίμενα άλλα πράγματα. Η συμπεριφορά μου οι παρατηρήσεις μου και τα παράπονά μου, οι θυμοί έδειξαν την άποψή μου για το Big Brother. Εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Με έβαζαν να περπατάω σε νάρκες. Άκουγα συνέχεια, μην τον αφήνετε να μιλήσει… Δεν είχα καμία συμμετοχή στην παραγωγή. Αφού το είπα μια φορά. Ότι έμαθα τον καλεσμένο που είχαμε από τον ταξιτζή.

“Όταν το παιδί από την Κρήτη, είπε αυτό που είπε και αποβλήθηκε, τους είπα να του κάνω μια συνέντευξη αλλά απορρίφθηκε. Το φοβήθηκαν. Από εκεί ξεκίνησε το ρήγμα. Έπαθε φοβία η παραγωγή στο πρόσωπό μου”

Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας εννοούσε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη που είχε αποβληθεί από σοκαριστική ατάκα που είπε στη διαδικτυακή εκπομπή του reality και που όπως είδαμε δήλωσε ξανά συμμετοχή!

Η ενόχληση για τη λέξη “συγχωρεμένος” για τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο από τον Φοίβο. “Με ενοχλεί να αποκαλούν συγχωρεμένο τον αδελφό μου. Θα προτιμούσα το αείμνηστος”.