Ανδρέας Μικρούτσικος: Κατέρρευσε στον αέρα εκπομπής! «Από τις πιο δύσκολες νύχτες μου…»

15 Μαΐου 2022 13:00

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση και τα δάκρυα του και κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο παρουσιαστής στο φινάλε της εκπομπής με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου του σκύλου χθες το βράδυ

«Ήταν για μένα βάλσαμο η σημερινή παρουσία γιατί έχω ζήσει μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το σκυλάκι μας, το ένα και μοναδικό, αρρώστησε και το πρωί στις έξι που το πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί ήσασταν βάλσαμο, να είστε καλά.

Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν παιδιά μας. Χίλια συγγώμη. Το κράτησα στο τέλος να το πω και δεν ήθελα να το πω. Αλλά ήθελα να πω ότι και η εκπομπή μού έκανε ένα καλό ψυχοθεραπευτικό γιατί μπόρεσα να ασχοληθώ με γλυκά παιδιά για θέματα που πρέπει να τα λέμε στους τηλεθεατές, να τα αναλύουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε και να υπάρχει λόγος. Είναι όμως πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί το βράδυ έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους αλλά και αυτό ήταν ένα πλάσμα που τον ένιωθα σαν παιδί μου. Ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, ξαφνικά μέσα στη διάρκεια της νύχτας δεν το προλάβαμε»