Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στην Εντατική

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 10:32

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη έδωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση τη υγείας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η σύντροφος του παρουσιαστή, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε στο μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Βρέθηκε χθες το μικρόβιο.

Είχε αρχίσει από την Κυριακή είχε έναν πυρετό αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και τότε πήγαμε στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι στην Εντατική ακόμα, δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί γιατί βρέθηκε το μικρόβιο και εικάζουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε η Μαστραγγέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια άρχισε όταν ο γνωστός παρουσιαστής ένιωσε έντονη δύσπνοια. Έπειτα από σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν τη λοίμωξη και τον μετέφεραν στην Εντατική.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Ο Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο, επί τρεις συνεχόμενους μήνες. Είχε αντιμετωπίσει και πάλι σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην Εντατική, καθώς εμφάνισε επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στέλνοντας τα περαστικά και τις ευχές της.

Στην έναρξη της εκπομπής ανέφερε: «Να του στείλουμε ένα μεγάλο φιλί, τις προσευχές μας και την αγάπη μας. Όπως ξέρετε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει μεταφερθεί. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι, Είναι πάρα πολύ δυνατός και αισιόδοξος. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι κοντά μας».