Μόνο στο youweekly: Το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου στην Φαίη Σκορδά - Τι είπαν

Κι εκεί που τα πράγματα φαινόντουσαν δύσκολα στις σχέσεις Καινούργιου-Σκορδά ήρθε η παρέμβαση του Μικρούτσικου.

Πολλά απόνερα και έντονο παρασκήνιο με πολλούς παραλήπτες είχε καθώς φαίνεται το beef της περασμένης εβδομάδας Καινούργιου – Σκορδά, που μονοπώλησε τα media, ενώ παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και πολύς κόσμος καταδίκασε το γεγονός. Και εάν τώρα πια όλα δείχνουν ότι η ρήξη ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες είναι δεδομένη, παρόλα αυτά υπάρχει πιθανόν μια μικρή αχτίδα συμφιλίωσης μεταξύ τους περνώντας ο καιρός και θα μάθετε γιατί…

Σύμφωνα με πληροφορίες περνώντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα και όταν τα πνεύματα ηρεμήσουν, οι δυο παρουσιάστριες ίσως καταφέρουν να ρίξουν νερό στο κρασί τους και αυτό θα οφείλεται στην τηλεφωνική συνομιλία Μικρούτσικου – Σκορδά.

 

Φαίη Σκορδά

 

Τι είπαν στο τηλέφωνο Σκορδά – Μικρούτσικος

Η χρονική στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα μεταξύ τους ήταν αμέσως μετά από μια ανάρτηση στο instagram του δημοσιογράφου του Fay’s time, Λάμπρου Κωνσταντάρα που αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογία της παρουσιάστριας της εκπομπής του ΣΚΑΪ, μετά την επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου. Ακολούθησε μια τηλεφωνική επικοινωνία του Αντρέα Μικρούτσικου με τον πανελίστα της εκπομπής και τέλος μια συνομιλία με την Φαίη Σκορδά.

Σκορδά και Μικρούτσικος, αυτή την φορά σε ρόλο ειρηνοποιού, σε μια συνομιλία που κράτησε πολλές ώρες και που είχε στόχο, ο παρουσιαστής με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και με τρανταχτά επιχειρήματα, να ηρεμήσει τα συναισθήματα της παρουσιάστριας και κατ’ επέκταση τα πνεύματα και να εξομαλύνει την σχέση στα «κόκκινα» των δυο παρουσιαστριών, ένα γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε στην συνέχεια με την σειρά της και η Κατερίνα Καινούργιου. Τώρα εάν οι δυο παρουσιάστριες συναντηθούν κάποια στιγμή μυστικά και ανοίξουν την ψυχή τους και τα χαρτιά τους, το μέλλον θα δείξει.

 

Αντρέας Μικρούτσικος

 

Το «αγκάθι» στην συνάντηση Μικρούτσικου – Κοκλώνη

Και εάν πιστεύετε ότι κάπου εδώ οι πληροφορίες του youweekly.gr τελείωσαν, απατάσθε πλάνην οικτράν… Υπάρχει και συνέχεια, με κεντρικό πρόσωπο τον Αντρέα Μικρούτσικο που την περασμένη εβδομάδα δεν προλάβαινε τις εκπλήξεις και τις εξελίξεις. Ήμασταν οι πρώτοι άλλωστε που την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε μιλήσει για τα δυο ραντεβού Μικρούτσικου – Κοκλώνη που δεν κατέληξαν όμως σε συνεργασία του πρώτου με το Fame story, εξαιτίας των όρων που έβαλε ο Μικρούτσικος. Ενώ όμως υπήρχε σε εκκρεμότητα ένα τρίτο ραντεβού την επομένη, υπήρχε και ένα «αγκάθι» στο δεύτερο ραντεβού την περασμένη Τετάρτη που συνέπεσε την ίδια ακριβώς μέρα με το beef Καινούργιου-Σκορδά.

Έτσι την ώρα της δεύτερης συνάντησης των δυο αντρών, που η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα εισέβαλλε στο γραφείο του παραγωγού με κλάματα, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της (3:30 στο παραπάνω βίντεο), η κουβέντα των δυο αντρών για το Fame story αποσυντονίστηκε εντελώς και το ενδιαφέρον τους στράφηκε σε άλλα γεγονότα, με αποτέλεσμα ο Μικρούτσικος να ακυρώσει την επομένη μέρα το τρίτο ραντεβού που ακόμα και μέχρι σήμερα εκκρεμεί.