Ανδρέας Μικρούτσικος: Αγωνία για την αποσωλήνωση του παρουσιαστή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 10:00

«Πέθαναν» τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκείνος... τους κάλεσε στην κηδεία του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής και συνθέτης Ανδρέας Μικρούτσικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού από το βράδυ της Πέμπτης.

Η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγελή είχε δηλώσει πως οι γιατροί χθες επρόκειτο να επιχειρήσουν να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή κάτι που τελικά δεν έγινε. Η προσπάθεια για αποσωλήνωση θα λάβει χώρα σήμερα καθώς κάτι τέτοιο θεωρήθηκε προτιμότερο.

Η εκπομπή του Alpha «Happy Day» επικοινώνησε το πρωί της Τετάρτης με τη Μαστραγγελή, η οποία μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει, θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός και ειδικά στην Εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα».

Η Μαστραγγελή κατέληξε λέγοντας: «Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια άρχισε όταν ο γνωστός παρουσιαστής ένιωσε έντονη δύσπνοια. Έπειτα από σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν τη λοίμωξη και τον μετέφεραν στην Εντατική.

Ο Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο, επί τρεις συνεχόμενους μήνες. Είχε αντιμετωπίσει και πάλι σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην Εντατική, καθώς εμφάνισε επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.