Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Φεβρουαρίου 2023 11:43

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, o οποίος από την Πέμπτη νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, ενώ η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η σύντροφός του, Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν και σε κανένα δίωρο θα ξέρουμε περισσότερα. Είναι δύσκολα, είμαι αισιόδοξη όμως. Δυο- τρεις ημέρες είχε μια γρίπη – ίωση.

Χθες το πρωί επιδεινώθηκε η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έκανε λοίμωξη, πήγε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην εντατική να δούμε από πού προήλθε όλο αυτό το πρόβλημα και το μικρόβιο…».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και πλέον έχει διασωληνωθεί.

«Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και ότι πλέον είναι διασωλημένος. Εμένα με προβληματίζει ότι έγινε λίγο γρήγορα όλο αυτό το πράγμα!», ανέφερε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.