Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση»

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 11:29

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική.»!

«Αλλά ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στην Εντατική

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη έδωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση τη υγείας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η σύντροφος του παρουσιαστή, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε στο μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Βρέθηκε χθες το μικρόβιο.

Είχε αρχίσει από την Κυριακή είχε έναν πυρετό αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και τότε πήγαμε στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι στην Εντατική ακόμα, δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί γιατί βρέθηκε το μικρόβιο και εικάζουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε η Μαστραγγέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια άρχισε όταν ο γνωστός παρουσιαστής ένιωσε έντονη δύσπνοια. Έπειτα από σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν τη λοίμωξη και τον μετέφεραν στην Εντατική.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Ο Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο, επί τρεις συνεχόμενους μήνες. Είχε αντιμετωπίσει και πάλι σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην Εντατική, καθώς εμφάνισε επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στέλνοντας τα περαστικά και τις ευχές της.

Στην έναρξη της εκπομπής ανέφερε: «Να του στείλουμε ένα μεγάλο φιλί, τις προσευχές μας και την αγάπη μας. Όπως ξέρετε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει μεταφερθεί. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι, Είναι πάρα πολύ δυνατός και αισιόδοξος. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι κοντά μας».