Ανδρέας Μικρούτσικος: Το δώρο που δέχθηκε από την Καινούργιου για τη γιορτή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Νοεμβρίου 2022 11:54

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όπως είναι φυσικό, δέχτηκε τις θερμές ευχές των συνεργατών του στην «Super Κατερίνα», ενώ η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου τον αγκάλιασε. Μάλιστα, ο συνθέτης αποκάλυψε ότι του έκανε και δώρο!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές στην έναρξη και αμέσως μετά ευχήθηκε στον συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικο, μιλώντας με εξαιρετικά κολακευτικά λόγια.

«Χρόνια πολλά στον βασιλιά της ελληνικής τηλεόρασης. Χρόνια πολλά στον πιο σπουδαίο άνθρωπο της τηλεόρασης που έχω γνωρίσει και πόσο μεγάλη μου τιμή είναι που είμαι δίπλα σου», είπε η Καινούργιου δείχνοντας την εκτίμησή της στο πρόσωπό του.

«Ευτυχώς που έχουμε γιορτές και μου τα λες», της απάντησε ο Μικρούτσικος, επιστρατεύοντας το χιούμορ του.

Και πρόσθεσε η Καινούργιου: «Έχω να σου πω κι εγώ γιατί δεν είπα τίποτα στη γιορτή σου. Σήμερα είναι η δικιά σου ημέρα. Είναι η εκπομπή αφιερωμένη σε εσένα. Θα μιλάς μόνο εσύ, πλάκα κάνω. Να σε χαιρόμαστε. Σου έχουμε πάρει κάτι όλη η εκπομπή με πολλή αγάπη, θα σου το δώσουμε αύριο».

Στη συνέχεια, ο Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα προσωπικό δώρο από την παρουσιάστρια στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε. «Εγώ θέλω να πω ότι στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε μου ήρθε ένα δώρο από την Κατερίνα. Χθες που ήμουν ολίγον άρρωστος. Φοβόμουν μην έχω covid-19 αλλιώς θα ερχόμουν.

Δεν είχα και κανέναν ιδιαίτερο πυρετό. Δεν έχω, είμαι καλά, είμαι εδώ. Σας είδα μέσα από το δώρο της Κατερίνας. Εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλη παρουσιάστρια είναι. Γιατί η τηλεόραση που πήρα είναι πολλές ίντσες. Είσαι πολύ μεγάλη 57 ίντσες με το συμπάθιο», σχολίασε ο Μικρούτσικος.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το κλίμα στο πλατό ήταν το καλύτερο δυνατό με την Καινούργιου και τους συνεργάτες της να απολαμβάνουν τη στιγμή προτού αρχίσει η ενασχόληση με τα θέματα που είχαν ετοιμάσει να παρουσιάσουν στο κοινό τους.