Ανδρέας Μπάρκουλης: Η ανάρτηση του γιου του για τα έξι χρόνια από τον θάνατό του

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 16:30

Ανδρέας Μπάρκουλης: Η ανάρτηση του γιου του για τα έξι χρόνια από τον θάνατό του

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα έξι χρόνια που έχουν περάσει από τον θάνατο του πατέρα του

«6 χρόνια.. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Ακόμα δεν έχω επουλωθεί πλήρως. Αλλά κοίτα τώρα θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα, μου λείπεις..», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✞ (@nnikosmparkoulis)

Νίκος Μπάρκουλης: Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Ο Νίκος Μπάρκουλης μπορεί να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στην πλατφόρμα του Tik Tok, ωστόσο ο ίδιος πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και έτσι γράφτηκε σε Δραματική Σχολή, όπως και αποκάλυψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χθες λοιπόν ήταν μια τόσο σημαντική ημέρα. Ήταν η ημέρα που όντως πήρα τη ζωή στα χέρια μου και έκανα το «μεγάλο βήμα» μπορεί να πει κανείς. Ήξερα ότι είναι στο αίμα. Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο. Απλά δεν το παραδεχόμουν. Μέχρι που το είδα μπροστά μου. Άρχισα να βλέπω ταινίες του πατέρα μου πάλι. Απλά αυτή τη φορά παρατηρούσα κάθε κίνηση, κάθε έκφραση, κάθε βλέμμα. Και σιγά σιγά άρχισε να συμβαίνει σε κάθε ταινία που έβλεπα, όχι μόνο του πατέρα μου, αλλά σε όλες.

Άρχισα να φαντάζομαι στο μυαλό μου όσο έπαιζε η ταινία εμένα σε αυτούς τους ρόλους. Όσο πήγαινε και πιο πολύ. Τότε με λίγα λόγια ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου. Τότε κατάλαβα ότι ο δρόμος μου είναι αυτός. Όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Ανδρέας Μπάρκουλης και πρέπει και εγώ. Αλλά επειδή είμαι ο Νίκος και αυτή επιλέγω να είναι η μοίρα μου. Έτσι, μήνες μετά από αυτή τη μεγάλη συνειδητοποίηση, χθες μέσα σε ελάχιστες ώρες και με μια μεγάλη βιασύνη γράφτηκα στη σχολή. Και έτσι το ταξίδι ξεκίνησε» έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.