Ανδριάνα Μπαμπάλη: «Ξέρω από μικρή ηλικία πως δεν μπορούσα να κάνω παιδιά – Είναι άδικο»

Δημοσιεύθηκε: 18 Νοεμβρίου 2021 16:00
Ανδριάνα Μπαμπάλη: «Ξέρω από μικρή ηλικία πως δεν μπορούσα να κάνω παιδιά - Είναι άδικο»

Η Ανδριάνα Μπαμπάλη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες, την Μαντόνα, τον γάμο που δεν έκανε ποτέ και την τοξικότητα από τα social media.

«Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και ο χορός και μετά στην εφηβεία ήρθε η μουσική. Σπούδαζα οικονομικά, μα δεν κατάφερα ποτέ να πάρω το πτυχίο μου.

Δούλευα σε μια τράπεζα, έκανα εκεί την πρακτική μου, αλλά όταν πήγα σε μια οντισιόν του Νίκου Πορτοκάλογλου τα παράτησα όλα.

Το είδωλο μου μικρή ήταν η Μαντόνα. Ήταν η πρώτη μου κασέτα, χόρευε και τραγουδούσε. Ήθελα να κάνω και εγώ τα μαλλιά μου κοντά και πλατινέ για να της μοιάσω. Κάθε απόγευμα έκανα τις χορογραφίες της στο σαλόνι».

«Είμαι μαζί με τον σύντροφο μου 18 χρόνια. Όλοι οι φίλοι μου μου λένε πως αλλάζουν όλα. Έγινε μια αναποδιά και το αναβάλαμε.

Advertisement

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να φορέσω νυφικό, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε γάμους άλλων, στον δικό μου δεν θέλω να πάω.

Κάποια πρακτικά θέματα λύνεις με ένα γάμο, είναι τυπικό».

«Δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου να κάνω παιδιά. Δεν μας έκατσε που λέμε. Ο κόσμος ρωτάει και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας.

Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Είναι δυσάρεστο και άδικο για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά».

«Είναι ανθρωποφαγικά και τοξικά πια social media. Πια δεν γράφω κάτι, δεν μπορώ να το αντέξω, μου έκανε κακό. Δεν αξίζει τον κόπο».

Advertisement