ΑΝΔΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Δημοσιεύθηκε: 16 Οκτωβρίου 2020 22:02
ΑΝΔΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Ζαχαροπλαστείο Ανδριάς

 

Τo ζαχαροπλαστείo Ανδριάς δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από το 1972. Ιδρυτής είναι ο Γρηγόρης Ανδριάς ο οποίος καθιέρωσε το όνομα »ΑΝΔΡΙΑΣ» συνώνυμο της ποιότητας. Εδώ και λίγα χρόνια πήρε τη σκυτάλη της επιχείρησης ο γιός του, Δημήτρης Ανδριάς, ο οποίος ακολούθησε επάξια τα βήματα του πατέρα του.

Με σεβασμό αξιοποίησε τις πατροπαράδοτες συνταγές με τα αγνά υλικά, δημιούργησε πλούσια ποικιλία γλυκών δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση και κατόρθωσε τα γλυκά του να κατακτήσουν τους φίλους του γλυκού, ώστε όλοι να μιλούν για »το προφιτερόλ του Ανδριά»!

Με την ασυναγώνιστη ποιότητα, την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, τα φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια στις τούρτες, το υπέροχο και ξακουστό προφιτερόλ του, ο Ανδριάς έχει κοντά του μόνο φίλους – πελάτες! Στους οποίους και προσφέρει ότι καλύτερο. Στο ζαχαροπλαστείο »ΑΝΔΡΙΑΣ» θα βρείτε τούρτα προφιτερόλ, τούρτα παγωτό προφιτερόλ, ατομικά προφιτερόλ και παγωτό προφιτερόλ. Επιπλέον προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία γλυκών, πάστες, κεράσματα, σοκολατάκια και ποικιλία ποτών. Και δημιουργούμε κατόπιν παραγγελίας προφιτερόλ βάπτισης, τούρτες γενεθλίων και γαμήλιες τούρτες.

 

 

Λ. Καποδιστρίου 92, Φιλοθέη,

τηλ.: 210 2755793, 210 2772090

Fax: 210 2724577

www.andrias.gr

e-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT