Ανδριολάτου – Παπακαλιάτης: Αχώριστοι οι πρωταγωνιστές του «Maestro»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Νοεμβρίου 2022 10:44

Αχώριστοι έχουν γίνει η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καθώς η συνύπαρξή τους στη σειρά «Maestro», τους έχει φέρει πολύ κοντά.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη φιλική σχέση, την οποία «δείχνουν» μέσα από τις αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι πρωταγωνιστές του σήριαλ «Maestro» βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και μοιράστηκαν χιουμοριστικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους καθώς τα πειράγματα ήταν πολλά.

 

Δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, διάφορα βίντεο από τη στιγμή της επιβίβασης τους στο αεροπλάνο αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σε ένα από τα βίντεο που «ανέβασε» η Ανδριολάτου, η ίδια ακούγεται να λέει: «Πώς θα δούμε αύριο το επεισόδιο της σειράς;». «Θα το δεις με τις φίλες σου στη Θεσσαλονίκη» της απάντησε ο Παπακαλιάτης με την ίδια να το συνεχίζει: «Να περάσεις καμιά βόλτα».

 

Τόσο ο Παπακαλιάτης όσο και η Ανδριολάτου διασκέδασαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και δεν σταμάτησαν να γελούν.

 

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου είχαν την πρώτη τους ερωτική σκηνή στη σειρά του MEGA «Maestro».

Στo τρίτο επεισόδιο του σήριαλ «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ξεχώρισε η σκηνή κατά την οποία η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) ζήτησε τη συμπαράσταση του Ορέστη έπειτα από μία δύσκολη ημέρα.

Συγκεκριμένα, πήγε στο σπίτι του την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι που δούλευε.

Η Κλέλια πρότεινε να πάνε να την ανακαλύψουν μαζί στο σχολείο.

Η Χάρις σε ρόλο αφηγήτριας παραλλήλισε τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης από την πλευρά του προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του για εκείνη είναι ανεξέλεγκτα.

Ο Ορέστης και η Κλέλια βρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά στην άδεια αίθουσα διδασκαλίας. Η σκηνή ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν με θετικό τρόπο τα όσα παρακολούθησαν από τους δέκτες τους