Ανδρομάχη – Eurovision: αυτός είναι ο σύντροφός της! Το μήνυμα στήριξης

14 Μαΐου 2022 15:30

Ανδρομάχη - Eurovision: αυτός είναι ο σύντροφός της! Το μήνυμα στήριξης

Μπορεί η Ανδρομάχη να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision, αλλά η ίδια τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της. Και ότι έδωσε πάνω στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό της.

Η Ανδρομάχη δεν πρόλαβε να στενοχωρηθεί από το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τον ημιτελικό της Eurovision. Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της ο σύντροφός της.
Τη στήριξή του στην αγαπημένη του Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision, εξέφρασε μέσα από ένα post στο Instagram, ο σύντροφός της. Δημοσιεύεσε ένα κοινό βίντεο τους στο οποίο είναι αγκαλιά, γράφοντας: «Προχωράμε, όποιος έχει μάτια και αφτιά καταλαβαίνει».

Ανδρομάχη - Eurovision: αυτός είναι ο σύντροφός της! Το μήνυμα στήριξης

Το βίντεο αναδημοσιεύσε η Ανδρομάχη γράφοντας: «Αγάπη μου». Η 27χρονη ερμηνεύτρια ανέβηκε στο stage του Β΄ Ημιτελικού της Eurovision και ερμήνευσε το τραγούδι «Ela», εκπροσωπώντας την Κύπρο. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού.
Ο Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος είναι ο άνδρας που έχει κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης τραγουδίστριας. To ζευγάρι είναι εδώ και καιρό μαζί και είχε καταφέρει αν κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Όμως, μία κοινή βραδινή έξοδός τους στάθηκε η αιτία για να αποκαλυφθεί η σχέση τους. Ο Ανδρέας είναι 25 ετών και έχει σπουδάσει στην Πάτρα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ανδρομάχη - Eurovision: αυτός είναι ο σύντροφός της! Το μήνυμα στήριξης