Ανέτ Αρτάνι: Σοκάρει για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από σύντροφό της – «Εξαιτίας του δεν πάτησα στην Ελλάδα για επτά χρόνια»

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2021 18:30
Ανέτ Αρτάνι: Σοκάρει για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από σύντροφό της - «Εξαιτίας του δεν πάτησα στην Ελλάδα για επτά χρόνια»

Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε στην εκπομπή “Love it” αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που έφυγε κρυφά από την Ελλάδα ήταν μία άσχημη και κακοποιητική σχέση που είχε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από μάνατζερ, όταν επέστρεψε στην Αμερική.

“Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω. Ήθελα να ξεφύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου. Ήθελα να πάω στην αγκαλιά τους. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα στην Ελλάδα για επτά χρόνια. Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αφού ήταν τόσο άσχημα γιατί δεν έφευγες;”. Σε μια σχέση ο άλλος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ φταις για όλα. Έφυγα γιατί έγινε ένας χαμός. Η γειτόνισσα είχε πάρει την αστυνομία γιατί εγώ φοβόμουν να το κάνω. Άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα κρυφά. Δεν είπα “γεια” σε κανέναν. Ένιωθα ανακούφιση.

Στην Αμερική γνώρισα έναν μάνατζερ, ο οποίος ήταν τότε αθλητής και ήρθε στο σπίτι μου και εκεί μου το άλλαξε εντελώς. Με προσέγγισε ερωτικά… Με πλησίασε και τον σταμάτησα στο τέλος αλλά με ένα φόβο μέσα μου. Φοβόμουν να αρνηθώ γιατί νόμιζα ότι θα τον προσβάλω. Υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις, όπως να προσπαθήσει με βία. Εκεί έτρεξα. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι αν πουν κάτι θα τις καταστρέψουν. Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω για γι’ αυτό που έγινε”.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.