Ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια;

Δημοσιεύθηκε: 7 Μαρτίου 2020 19:08
Ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια;

Ο ανάδρομος Ερμής έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλα τα ζώδια και σε διαφορετικούς τομείς της ζωής τους. Ο νέος μήνας θα αποζημιώσει όμως τα παρακάτω τρία ζώδια όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι.
Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ετοιμάσου να απογειωθεί η καριέρα σου μέσα στον Μάρτιο.
Ταύρος: Λάμπεις από αυτοπεποίθηση και κάνεις τη σωστή δικτύωση
Νιώθεις ο εαυτός σου και αυτό φαίνεται. Θα μπορούσες να νιώθεις υποχρεωμένος να κάνεις μεγάλα βήματα αλλά εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή θα πρέπει να δεις πίσω από τις λέξεις σε κάθε πιθανή σου συμφωνία. Πέρα από αυτό, ο Μάρτιος όχι μόνο σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα αλλά θα σε αποζημιώσει με την άνεση που αποζητάς και την ομορφιά που επιθυμείς.
Σαν γνήσιο παιδί της θεάς Αφροδίτης, ο σκοπός της ζωής σου είναι να δημιουργήσεις έναν κόσμο που είναι σταθερός αλλά και αισθητά ευχάριστος. Ευτυχώς,η Αφροδίτη θα αρχίσει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και σύντομα θα ευθυγραμμιστεί με τους Δία-Ουρανό-Πλούτωνα θα θερίσεις ότι έχεις σπείρει.
Λέων: Θαμπώνεις τους προϊσταμένους σου και ξανακάνεις σημαντικές συζητήσεις
Λάμπεις αυτό το μήνα. Εκτός από το ότι έχεις την Αφροδίτη στο πλευρό σου που στροβιλίζεται γύρω από τις φιλοδοξίες στην καριέρα, ο Άρης θα ενώσει τις δυνάμεις του με Δία-Ουρανό-Πλούτωνα στην καθημερινότητά σου που σημαίνει ότι θα κλέβεις τις εντυπώσεις και νιώθεις όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Με τον Ανάδρομο Ερμή δεν θα έχεις όμως κι άλλη επιλογή από το να επαναφέρεις σημαντικές συζητήσεις αυτό το μήνα, ειδικά αυτές που πέταξες κάτω από το χαλί.
Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες όταν εμφανίζονται γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή για αυτό είναι. Σε κάθε περίπτωση θα ξυπνήσει τον τομέα των συνεργασιών οπότε ίσως υπάρξουν δυνατότητες για συνεταιρισμούς.
Τοξότης: Αγγίζεις τους οικονομικούς σου στόχους και βρίσκεις χαρά σε αυτό που κάνεις
Τόσα πολλά πράγματα να κάνεις αλλά τόσος λίγος χρόνος. Τα καλά νέα είναι θα αγαπήσεις αυτό που κάνεις αυτό το μήνα και αυτό είναι ένα δώρο από μόνο του. Η Αφροδίτη θα ρίξει τη γοητεία της στον 6ο οίκο σου που σημαίνει ότι έχεις πολλά να περιμένεις ειδικά στα επαγγελματικά σου. Ο Άρης θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό τομέα που θα εκτοξεύσει τα λεφτά σου και θα σου υπενθυμίσει αυτά με τα οποία παθιάζεσαι και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.