Άννα Αδριανού: «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο, απλά ο κόσμος δεν μιλούσε»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Ιανουαρίου 2023 12:27

Η Άννα Αδριανού αποκάλυψε το πώς αντιμετώπισε την απιστία όταν της «χτύπησε την πόρτα» και γιατί δεν αποκαλύπτονταν παλαιότερα οι κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός Άννα Αδριανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΜΕGA «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς βλέπει μία μελλοντική συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο έρωτας είναι σημαντικός γιατί μας ‘βγάζει’ από τον εαυτό μας, μας βγάζει από την καθημερινότητα και μας απογειώνει. Αλλά πιστεύω πως για να κρατηθεί πραγματικά και για να τον τιμήσεις, χρειάζεται αρετή και τόλμη. Βίωσα την απιστία μία φορά, την συγχώρησα αλλά μετά χώρισα αμέσως», είπε αρχικά η Αδριανού.

Για το θέατρο ανέφερε: «Το θέατρο είναι πολύ σκληρή δουλειά γιατί βρίσκεσαι άνεργος τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Σε όλα τα επαγγέλματα, δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την εξουσία όταν την έχουν, είτε με παρενοχλήσεις σεξουαλικές είτε με εκβιασμούς είτε με ό,τι άλλο και εκμεταλλεύονται ότι τους έχουν ανάγκη για να ζήσουν. Είναι ένα πρόβλημα και ο βιοπορισμός».

«Υπήρχαν πάντα αυτά στο θέατρο, αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές απλά οι άνθρωποι δεν μίλαγαν δεν υπήρχε το ίντερνετ. Δεν γίνονταν γνωστά, δυστυχώς», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο, η Άννα Αδριανού αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν νομικά δεν έχει κάνει αξιόποινες πράξεις από νομικές πλευράς. Από εκεί και πέρα, για την καλή ή κακή συμπεριφορά παίζει ρόλο εάν θα την ανεχτούν ή όχι, ποια ήταν αυτή η συμπεριφορά που κατηγορείται. Είναι στο χέρι των ανθρώπων που τον κατηγορούν πώς θα αντιδράσουν αλλά και στο χέρι του κόσμου και του κοινού. Μπορεί να δουλέψει από την στιγμή που του επιτρέπεται», υπογράμμισε.

Στην ερώτηση για το αν η ίδια θα συνεργαζόταν μαζί του, η Αδριανού τόνισε: «Θα το συζητούσα με τον οποιονδήποτε άνθρωπο το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε, αν μου το έλεγε».