Άννα Ανδριανού: «Όταν δόθηκε μια τόσο μεγάλη εξουσία σε σκηνοθέτες και θιασάρχες…»

Δημοσιεύθηκε: 1 Μαρτίου 2021 20:15
Άννα Ανδριανού: «Όταν δόθηκε μια τόσο μεγάλη εξουσία σε σκηνοθέτες και θιασάρχες…»

Στο «ΣουΚου Family» της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Ανδριανού και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τις εκατοντάδες καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Η ίδια χαρακτηριστικά είπε: «Δεν γνώριζα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πιστεύω βέβαια, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ότι αυτά συμβαίνουν παντού. Απλώς σήμερα, αρχικά οι γυναίκες και μετά οι άνδρες, βρήκαν το θάρρος να τα πουν και να τα καταγγείλουν.

Πιστεύω ότι συμβαίνουν παντού, σε όλους τους χώρους, σε όλα τα επαγγέλματα απλώς εδώ έγιναν γνωστά. Αυτό είναι καλό γιατί τώρα και στα άλλα επαγγέλματα θα πάρει έκταση αυτό το θέμα γιατί ίσως να διώξει το φόβο. Νομίζω είναι θέμα εξουσίας.»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Εμένα δεν μου έχει τύχει. Είχα εξαιρετικές συνεργασίες. Βέβαια και εγώ από την πλευρά μου πρόσεχα τους ανθρώπους δίπλα μου και δεν έχω τόσο μεγάλη φιλοδοξία ώστε να το ρισκάρω. Δεν ήξερα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά με κάποιους ανθρώπους νιώθεις την ενέργεια και τον κίνδυνο.

Όταν δόθηκε μια τόσο μεγάλη εξουσία σε σκηνοθέτες και θιασάρχες… Όταν κάποιος αποκτά τέτοια εξουσία απέναντι σε κάποιον που είναι στο έλεος του, φέρεται άσχημα ή τον κακομεταχειρίζεται ή τον κακοποιεί σεξουαλικά για να μην μιλήσουμε για βιασμούς, αυτές είναι εγκληματικές πράξεις. Οι ηθοποιοί ψάχνουν δύο φορές το χρόνο για δουλειά και αυτό τους κάνει να είναι ευάλωτοι»