Άννα Χατζησοφιά: «Αν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει παρενοχληθεί ποτέ, να σηκώσει το χέρι»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 10:05

Άννα Χατζησοφιά: «Αν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει παρενοχληθεί ποτέ, να σηκώσει το χέρι»

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο για κακοποιητικές στυμπεριφορές. Παράλληλα ανέφερε και την δική της εμπειρία

Η Άννα Χατζησοφιά επίσης ξεκαθάρισε το ενδεχόμενο μελλοντικής της συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η προσωπική της εμπειρία

«Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον χώρο μας. Αν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει παρενοχληθεί ποτέ, να σηκώσει το χέρι. Κακοποιητικές συμπεριφορές όλες οι γυναίκες έχουμε γνωρίσει στη ζωή μας. Και στον δρόμο μια φορά θυμάμαι κάποιος να μου έχει επιτεθεί. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Ευελπίδων και διέσχιζα τον δρόμο όταν μου επιτέθηκε κάποιος νεαρός πίσω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν μια μορφή έντονης παρενόχλησης αλλά τον σάπισα στο ξύλο με την τσάντα. Το θυμάμαι αυτό». Δήλωσε η γνωστή σεναριογράφος.

Για τον Πέτρο Φιλιππιδη είπε:

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα ακουστά ότι είναι δύσκολος συνεργάτης. Αυτό όμως αφορά μια ευρεία γκάμα πραγμάτων. Αυτό που είχα ακούσει από κάποιους φίλους που είχαν συνεργαστεί μαζί του είναι ότι είναι δύσκολος. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα αυτά από αυτά που κατηγορείται.

Ας περιμένουμε να αποφασίσει το δικαστήριο και μετά συζητάμε αν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Προσωπικά δε θέλω να προδικάσω κάτι αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είναι πολλά τα αποδεικτικά στοιχεία και είναι αξιόπιστα τα θύματα. Προσωπικά γνωρίζω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους την οποία εκτιμώ απεριόριστα και τη στηρίζω απόλυτα». Είπε ολοκληρώνοντας στην εκπομπή του Alpha.