Άννα Χατζησοφιά: «Ήταν λάθος που μου έκρυψαν ότι είμαι υιοθετημένη»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Δεκεμβρίου 2022 10:07

Η Άννα Χατζησοφιά αναφέρθηκε στους θετούς της γονείς και στο πώς έμαθε για την υιοθεσία της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά δήλωσε: «Είχα υιοθετηθεί από την αδελφή του πατέρα μου. Δέχτηκα πάρα πολλή αγάπη απλώς ήταν τραυματικό όλο το συμβάν γιατί υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια. Αυτό ήταν το βασικό ζήτημα στην οικογένεια. Η αδελφή του πατέρα μου που με είχε υιοθετήσει, πέθανε όταν ήμουν τεσσάρων – πέντε χρονών και όταν ήμουν έκτη Δημοτικού πέθανε και ο θετός μου πατέρας.

Τότε επέστρεψα στους φυσικούς μου γονείς και έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη. Το λάθος που είχε γίνει ήταν ότι δεν το ήξερα. Αν μου το λέγανε, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο με την έννοια του ότι υπήρχε και το τραύμα του θανάτου του ανθρώπου που με μεγάλωσε. Θα το βίωνα λίγο πιο ομαλά.

Ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να εγκλιματιστώ. Αισθανόμουν ξένη, ήμουν ξένη. Οι γονείς μου, μού έδωσαν πολύ μεγάλη ελευθερία. Ήμουν και θρασύς. Κάπνιζα από 15 χρονών και το έκοψα στα 30, και έστελνα τον πατέρα μου να μου πάρει τσιγάρα. Είχα τρία αδέρφια τα οποία μέχρι κάποια στιγμή γνώριζα ως ξαδέρφια. Και οι δυο πατέρας μου, μού είχαν τεράστια αδυναμία».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τα δημοσιεύματα που κατηγόρησαν τον Χάρη Ρώμα, επειδή κυκλοφόρησε μια κοινή φωτογραφία του με τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχο.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν και πριν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε και τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να είχαν σχολιαστεί και άλλα πολιτικά πρόσωπα που έχουν κοινές φωτογραφίες με τον Ηλία Μίχο.

«Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα, που επίσης έχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο. Νομίζω ότι επειδή είναι δημοφιλής ο Χάρης και είναι και καλλιτέχνης, είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος», πρόσθεσε.