Άννα Χατζησοφιά: «Να πεθάνουν οι γέροι» – Η ανάρτηση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και η δημόσια συγγνώμη της σεναριογράφου

Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 2021 19:00
Άννα Χατζησοφιά: «Να πεθάνουν οι γέροι» - Η ανάρτηση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και η δημόσια συγγνώμη της σεναριογράφου

Μία ανάρτηση από την Άννα Χατζησοφιά, στην οποία ευχόταν μέχρι και «να πεθάνουν οι γέροι που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα» προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σεναριογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο twitter:

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα.

Πάλη των γενεών λέγεται», με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του διαδικτύου να αντιδράσουν έντονα.

Για το θέμα έκανε παρέμβαση και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας:

«Θα ήθελα να ρωτήσω την Άννα Χατζησοφιά εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας.

Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει».

Η ανάρτηση διαγράφηκε λίγες ώρες αργότερα, με την Άννα Χατζησοφιά να ζητά δημόσια συγγνώμη μέσα από το προφίλ της στο facebook.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.