Άννα Φόνσου: «Aυτός που ανέλαβε τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου, με έβρισε»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Σεπτεμβρίου 2022 10:50

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Άννα Φόνσου σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Μαρίνο.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, που απέχει πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εκπομπή των του Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής.

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο Σπίτι του Ηθοποιού σε μία σουίτα, φώναξα μία νοσηλεύτρια και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητούν φωτογραφίες.

Μαζί του βρισκόταν και ο κύριος Βασίλης, τα παιδιά του οποίου έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος.

Αφού πέρασε ένας μήνας, του είπα ότι δεν μπορούμε να τον έχουμε στο Σπίτι του Ηθοποιού εφόσον έχει λεφτά» ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Και πρόσθεσε: «Μου είπε τότε ότι είχα δίκιο, έρχεται ο Φασουλής, τον πήρε μαζί με τον κ. Βασίλη για να πάει σε ένα ίδρυμα.

Την επόμενη ημέρα του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είναι σε έναν παράδεισο. Του είπα ότι θα πάω την επόμενη ημέρα, τον κάλεσα νωρίτερα και δεν απαντούσε.

Μετά με πήρε ο κ. Βασίλης, μου είπε να μην ασχοληθώ ξανά ποτέ με τον Μαρίνο για το πού είναι και τι κάνει και με έβρισε κιόλας!

Δεν έχει δικαίωμα να μην μας λέει πού είναι ο Γιώργος Μαρίνος».

Από εκεί και πέρα, η Φόνσου στην εκπομπή της ΕΡΤ θυμήθηκε πώς γνώρισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη μεταξύ τους τρυφερή σχέση φιλίας και πώς η Αλίκη την έκανε διάσημη, όπως παραδέχθηκε.

Μίλησε, επίσης, για το φιλόδοξο καλλιτεχνικό της εγχείρημα, το Προσκήνιο και εξομολογήθηκε στιγμές από τα χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου και τους δημοφιλείς συμπρωταγωνιστές της.

Ακόμη, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τους γάμους της τονίζοντας ότι ερωτεύτηκε, προδόθηκε αλλά και πρόδωσε πολύ και τέλος εξήγησε γιατί δεν έχει καμιά φωτογραφία της στο σπίτι της.